Hvem vil DU skal bli “Årets Turjente 2016”?

Som faste lesere vet så kårer vi hver uke “Ukens Turjente”. Vi har i løpet av 2016 latt oss inspirere, motivere og imponere av alle dere turjenter, enten dere så langt har vunnet eller ei.

Vi er glade og ydmyke over at dere velger å dele  deres pågangsmot, turglede og fantastiske bilder med oss gjennom#turjenter.

Nå ønsker vi å takke, og hylle, èn av dere litt ekstra ved å kåre “Årets Turjente 2016”. I tillegg til fjorårets ukevinnere har vi lagt til noen wildcards vi synes fortjener det. 

 

Hva vinner “Årets turjente 2016”?

Hvem har inspirert DEG til å dra på tur i året vi har lagt bak oss? Stem på din favoritt fra listen under, så kårer vi en vinner som får teltet Svalbard High Camp 3,  Snota X-trem ryggsekk OG valgfri sovepose fra Helsport til en potensiell verdi på over 23 000 kroner!

Hvitserk er Norges største arrangør av ekspedisjoner og eventyrreiser. De stiller med fantastisk, guidet klatretur i Romsdalen til en verdi av 7 500 kroner!

I tillegg ønsker vi å gi vinneren muligheten til å publisere tre innlegg på turjenter.no i perioden februar-mars, med muligheten for å bli fast blogger.

Neste mandag(16. januar), vil de 15 deltagerne med flest stemmer gå videre til neste runde,  disse vil være mulige å stemme videre på frem til mandag 23. januar.

De fem med flest stemmer går til siste runde, hvor vinneren bestemmes av en jurye bestående av turjenter.no og våre bloggere.

Vil du vurdere deltagerne finner du ukeskåringene her.

helsport_farge          logo_hvitserk

* Dersom en mailadresse stemmer flere ganger vil dette bli silt ut forløpende.

*Ved å legge inn din e-postadresse godtar du samtidig at du står på våre lister for “Turjenter”-nyhetsbrevet som vi skal komme igang med i løpet av de neste ukene – massevis av bilder, tips og turinspirasjon – rett i innboksen din!

PS: Du kan selvfølgelig når som helst melde deg av dette.

Blogglisten hits
  • May-Irene Thorgersen

    may .thorgersen@hotmail .com

Del artikkel
Skrevet av:
Turjenter.no
Publisert 09.01.17