Gi nytt liv til ribberestene på brenneren!

//sponset innhold//

Noe av det deiligste med jula er når stillheten har senket seg, middagene er fortært, og man kan endelig komme seg ut i det snøbelagte vinterladet etter flere dager inne i julehuset. Spenn på deg skiene eller ta på deg fjellskoa, og rusle deg en tur ut i den friske vinterlufta.

De fleste av oss har nok gjort et godt innhugg i julematen de siste dagene. Ofte blir det en del ribberester og hva er vel bedre enn å ta de med og gi de nytt liv til lunsj på brenneren!

Under har vi satt sammen en  oppskrift med en asiatisk tvist som gjør julelunsjen til en fest ute på tur! Med noen få forberedelser hjemme før du drar ut så sparer du litt ekstra tid når du skal sette igang med måltidet ute.

Dette trenger du:

Dette gjør du:

1. Riv ribberestene fra hverandre vist på bildet under.

2. Finhakk to fedd hvitløk, ønsket mengde chilli og riv ingefæren.

3. Fres hvitløk, chilli og ingefær i olje på middels varme i 1-2 minutter før du legger i ribberestene for å gi de nytt liv i pannen!

4. Når alt i pannen har blitt godt og varmt, presser du en halv lime og noen sesamfrø om du har over det hele.

5. Dander Tynnbrødet med litt hoisinsauce i bunn og deretter det du måtte ønske av tilbehør

God fornøyelse!

Blogglisten hits
Del artikkel
Skrevet av:
Turjenter.no
Publisert 27.12.17