Julekalender luke 1

Endelig! Denne dagen har vi gledet oss lenge til; vi har nemlig satt sammen en fantastisk julekalender for dere.  

Uten å røpe for mye kan vi fortelle at det blir premier hver dag fra flere av Norges beste merker. Her kommer det utrolig fine turprodukter som sannsynligvis allerede står på ønskelisten før jul hos veldig mange.

Vi  presenterer et nytt produkt og en ny oppgave hver dag, så følg med!

DAGENS PREMIE: Huldreheimen down XT sovepose fra Helsport til en verdi av 7150 kr! 

Helsport Huldreheimen Down XT

Dette er Helsport’s Rolls Royce av dameposer!  Med denne soveposen trenger du ikke bekymre deg for å fryse på de aller fleste turene på vinteren, og den er skreddersydd for kvinner sin kroppsfasong. Huldreheimen Down XT  har en T-Lim på -25 og veier kun 2,1 kg.

SLIK KAN DU VINNE:

Svar på spørsmålet: Hva er forskjellen på en Huldreheimen damepose og en vanlig standard sovepose?

Du kan svare enten ved å kommentere inne på dette innlegget, på linken som ligger på Facebook,  eller ved å sende oss en privat melding på Facebook hvis du foretrekker det.

VINNEREN KÅRES I KVELD – LYKKE TIL!

Blogglisten hits
 • Martine

  Forskjellen på en Huldreheimen damepose og en standard sovepose er at Huldreheimen er spesialsydd til å passe kvinners kroppsfasong. Huldreheimen sovepose er derfor bredere med hoftene og smaler rundt skuldrene. I tillegg er det ekstra isolosjonslag i fotenden for å ikke miste varme og det er en varmekrage rundt halsen!

 • Mette Arleth

  Huldreheimen har en facon der passer bedre til kvinder, bredere ved hofter og smallere ved skuldre. Åh hvor vil jeg gerne have sådan en 🙂

 • Siv Hansen

  Det-de-sa

 • Elisabeth Konradsen

  Huldreheimen sovepose er spesialsydd for å passe kvinners kroppsfasong bredere ved hoftene å smalere ved skuldrene. Ønsker meg veldig en slik flott sovepose ???

 • Kristine Aarnseth Kirkbak

  Forskjellen er at Huldreheimen damepose er spesialdesignet for damer! Bredere hofteparti, mer isolasjon i fotenden, samt varmekrage rundt halsen er noen av spesifikasjonene. Siden den kalde, fine tida nå slår inn over det ganske land, hadde det vært perfekt med en vinterpose, og denne står helt klart øverst på ønskelista. 🙂

  • Kristine Aarnseth Kirkbak

   Ps: Har delt på facebook :):)

 • Lise Garberg

  Forskjellen på en Huldreheimen damepose og en standard sovepose er at Huldreheimen er spesialsydd til å passe kvinners kroppsfasong. Huldreheimen sovepose er derfor bredere med hoftene og smaler rundt skuldrene. I tillegg er det ekstra isolosjonslag i fotenden for å ikke miste varme og det er en varmekrage rundt halsen. Den er helt fenmenal, har brukt opp en slik, prefekt for oss damene som fryser på tærne 😉

 • Tove Irene Kristensen

  Huldreheimen damepose er spesialsydd til kvinnelig kroppsfasong. Den er bredere ved hoftene og smalere ved skuldrene. Også er det et ekstra isolasjonslag ved føttene og varmekrage rundt halsen.

 • Sofie K. Gjerde

  Forskjellen på Huldreheimen damepose og en standard sovepose er ar Huldreheimen sovepose er spesialsydd til å passe en kvinnekropp, altså bredere rundt hoftene og smalere ved skuldrene for økt komfort, pluss ekstra isolasjon i fotenden og en varmekrage rundt halsen for å hindre varmetap!

 • Anniken Opdal

  Forskjellen på Hulderheimen og en vanlig standard sovepose er at denne posen er skreddersydd til en ekte turjente! Soveposen har ekstra brede hofter (perfekt til meg) og smalere rundt skuldrene. Der er også ekstra isolasjon rundt fotenden for å ikke tape varme og en ekstra varmekrage rundt halsen. Posen hadde vært perfekt for meg som ofte fryser under den kalde vinternatta i Nord. Krysser fingrene! 🙂 God advent.

 • Ann Kristin Lia

  Forskjellen er at dameposen er spesialsydd for å passe kvinners kroppsfasong:) Den er smalere ved skuldrene og bredere ved hoftene enn standarposen og ekstra isolasjon i fotenden og varmekrage rundt halsen

 • Ingvild Blomseth Helgesen

  Helsports dameposer er skreddersydd for kvinner sin kroppsfasong, har mer isolasjon enn standard-posene i utsatte områder. Soveposene er sydd slik at de er smalere rundt skuldrene og bredere rundt hoftepartiet for økt komfort og reduksjon av varmetap. For å hindre varmetap har den også et ekstra isolasjonslag i fotenden samt en varmekrage rundt halsen. Også har de fine farger som vi jentene vet å sette pris på 🙂

 • Ingrid

  Den er selvfølgelig skreddersydd for den fantastiske kvinnefasongen, med ekstra isolering ved føttene og varmekrage rundt halsen! Perfekt for oss som skal ut på vidda 😉
  YES PLEASE!!!

 • Malin Louise Joten Skog

  Forskjellen på huldreheimen dame og en vanlig sovepose er at damemodellen er spesiallaget til damer med tanke på at vi er kortere og har en annen kroppsbygning med bredere hofter, smalere skuldre og at vi har bryster. Den har i tillegg en spesialutviklet varmekrage som tetter godt rundt hals- og brystregionen og den er utstyrt med et ekstra isolasjonslag med dun i fotenden.

 • Idun Andvik

  Huldreheimen sovepose er laget for å passe til kvinners kroppsfasong. Den er smalere ved skuldrene og bredere over hoftene. I tillegg er det ekstra isolasjon ved føttene og en varmekrage rundt halsen. Den passer perfekt for frysepinner som meg 🙂

 • Elisabeth Wiik

  Kortere, smalere i skulderpartiet, bredere rundt hoftene, ekstra isolering i fotenden og varmegrader. Spesialdesignet for å minimere varmetapet! Fantastisk sovepose

 • Vivian

  Dameposen er skreddersydd damenes fasong, det vil si den er bredere over hoftene og smalere over skulderparti. Dette er for å kunne ha rørlighet i posen, samtidig som du unngår å slippe ut for mye varme ved åpningen. Den kommer i fine farger, fordi vi liker det og er isolert i fotenden.

 • caroline

  Forskjellen på en Huldreheimen damepose og en standard sovepose er at Huldreheimen posen er tilpasset kvinner. Posen er kortere da kvinner er kortere enn menn, men den er også smalere ved skuldrene og videre ved hoftene. Den har i tillegg en varmekrage som tetter godt rundt hals- og brystregionen og den er utstyrt med et ekstra isolasjonslag med dun i fotenden. Noe som er bra da kvinner generelt er kaldere og fryser mer enn menn.

 • Ingvill

  Posen er tilpasset at kvinner er kortere enn menn, men den er også smalere ved skuldrene og videre ved hoftene. Den har i tillegg en spesialutviklet varmekrage som tetter godt rundt hals- og brystregionen og den er utstyrt med et ekstra isolasjonslag med dun i fotenden.

 • Guro Berge Vistad

  Huldreheimen damepose er spesialsydd til å passe kvinnekropper, altså bredere rundt hoftene og smalere ved skuldrene. Dette gir økt komfort, i tillegg til at den også har ekstra isolasjon i fotenden. Har også en varmekrage rundt halsen for å hindre varmetap. Supert!

 • Emilie Meidal

  Den er tilpasset kvinners kroppsfasong ?? slik at det er bredere hoftesone og ekstra isolasjon ved føttene, noe som er helt perfekt!! Pluss at den finnes i mange fine stilige farger, ikke bare svart og blå ?

 • Marit Sigurðsson

  Huldreheimen Down XT er en teknisk vintersovepose i gåsedun, som gir ekstra god komfort, og er spesialdesignet for kvinner. Den er sydd smalere rundt skuldrene og bredere rundt hoftepartiet, for å gi økt komfort og reduksjon av varmetap. Den har også et ekstra isolasjonslag i fotenden og en varmekrage rundt halsen, som hindrer tap av varme. Posen kan komprimeres lett, slik at den tar svært liten plass i sekken.

 • Christopher

  Jo, nå skal dere høre 🙂 Forskjellen er at Huldreheimen damepose er spesialdesignet for damer med blant annet bredere hofteparti, mer isolasjon i fotenden, samt varmekrage rundt halsen. Min turglade frues utmerkede fødehofter hadde nok sklidd elegant ned i denne posen, med andre ord en perfekt julegave til henne 🙂

 • Åse

  Huldreheimen er laget spesielt med tanke på oss huldrefrøkner da, som har en litt annen fasong enn (troll?)gutta. Ergo – skreddersydd til kroppsfasongen vår med bredere hofter, smalere skuldre og bryster. Dette er gjort fordi de forstår at selv om mange huldre er frossenpinner elsker de å være på tur. For å holde oss ekstra varme har den derfor også et ekstra isolasjonslag i fotenden samt en varmekrage rundt halsen. Ganske genialt og øverst på ønskelisten!! 😀

 • Solveig Mikkelsen

  Huldreheimen damepose er sydd for å passe kvinnekroppen,smalere skuldre og bredere hofteparti. Og med ekstra isolasjon i fotenden og varmekrage. ?

 • Sine Astad

  Den er spesialtilpasset for kvinner på både komfor og passform, veier lite og holder kulda unna!

 • Airina Sylte Kallmyr

  Soveposen er tilpasset kvinners kroppsfasong, og tar hensyn til at kvinner trenger mer isolering enn menn for å holde på kroppsvarmen. Den har en kortere lengde, er smalere ved skuldrene, videre ved hoftene og har ekstra isolasjon i fotenden samt varmekrage rundt halsen. Frister veldig for en “frostpist” og står høyt på ønskelisten 😀

 • Sindre Hegglund-Dalseth

  Passer til damer på alle måter. 🙂

 • Hanne

  Forskjellen er at den er tilpasset kvinners kroppsfasong! Også er den ekstra isolert i fotenden ?

 • Stephanie Bahl

  Dameposen er spesialtilpassa for damer ved at den er skreddersydd våres kvinnelige former 🙂 Den er og litt varmere enn vanlig standard posen, då vi kvinner har behov for meir isolasjon.

 • Goro Tillerås Urset

  Som navnet tilsier er dameposen tilpasset damekropper, i motsetning til den ordinære. Den vil holde oss ekstra varme ved å være smalere på skuldrene og bredere på hoftene, for ikke å snakke om ekstra dun på bein og varmekrage som vil gjøre natta mye varmere og bedre!

 • Sigrid Buene

  Skreddersydd for oss kvinner! 🙂

 • Jan Petræus

  Den er lavet specielt til min kone 🙂

 • Bodil Talstad

  Den er skreddersydd for kvinners kroppsfasong! 🙂

 • Vanja Lilleeidet

  Tilpasset damers kroppsfasong

 • Linn

  Soveposen er skreddersydd for kvinner sin kroppsfasong. Den er smalere rundt skuldrene og bredere rundt hoftepartiet og gir dermed økt komfort og reduksjon av varmetap. Den har også et ekstra isolasjonslag i fotenden samt en varmekrage rundt halsen 🙂

 • Gunhild Nersten

  Den er tilpasset våre kvinners fasong 🙂

 • Torunn Hundhammer

  Damemodellen er forskjellig i fra den vanlige standard soveposen ved at den er spesialtilpassa for oss kvinner! 🙂 Smalere skulderparti, bredere midje, ekstra isolasjon i fotenden + varmekrage i halsen 🙂

 • Solvor Dorthea Soldal Lillemoe

  Huldreheimen damepose er tilpassa jenter med eit breiare hofteparti og eit smalare skulderparti, for å hindre varmetap. Den har ekstra isolasjon i fotenden og ein varmekrage, siden jenter har ein tendens til å frysa meir enn gutar. Den kjem òg fleire fine fargar. ♡♡ •‿•

 • Maja Kvikstad

  Den er noe mer romslig rundt hoftene, litt smalere over skuldrene, og noe varmere siden vi jenter fryser lettere 🙂 Drømmeposen! <3

 • Dagny Heggestad

  Posen er tilpassa kvinlege former (sjølv om ikkje alle kvinner har slik form…) og kvinnekroppen sine krav til annan temperatur enn standard soveposar.

 • Silje Øie

  Den er tilpasset oss jenter i fasongen, sånn at vi ikke skal fryse så lett. Også har den mye finere farger 🙂

 • Merete Lorentsen

  Den er tilpasset jenter mht fasong og komfort

 • Erika

  Den är mer tilpassad kvinnokroppen med bredare höft och smalare över axlarna. Även extra isolerad eftersom kvinnor generellt fryser lättare än män.

 • Nora Balteskard

  Hulderheimen damepose:
  Den er mye bedre enn en standard pose,
  fordi den gjør det varmt å kose.
  Posen er skreddersydd for damers behov
  slik at vi får sove selv i snykov.
  Varmekrage og bred hoftesone;
  Nå må ikke mannen varme sin kone.
  En dame i Huldreheimen damepose
  gjør livet enkelt som fot i hose.

  (bokstavelig talt, på grunn av ekstra isolasjon i fotenden)

  Også delt på Facebook 🙂

 • Linn

  Forskjellen mellom en vanlig sovepose og Huldreheim Down XT er at det er den varmeste dunposen Helsport har spesielt designet for kvinner. Den er tilpasset kvinners kroppsfasong for å hindre varmetap, og det er brukt dun som gjør at den varmer godt selv om den veier lite 🙂

 • Mariann

  Posen er skreddersydd for kvinnelig passform og isolert etter jenters behov 🙂

 • Sandra Sandvik Soltvedt

  Den veier lite, holder kulden ute og er spesialtilpasset i passform og komfort for kvinner! 🙂 🙂 🙂

 • Ida Brovold

  Passformen er spesiallaget for damer, slik at den kan gi bedre isolasjon og bedre komfort. I tillegg har den ekstra isolasjon i de områdene hvor man gjerne fryser i andre soveposer, herunder fotenden. Fôret består av dun, slik at den også er lettere å ha med i bagasjen enn andre.

 • Hannah Øksendal

  Med Huldreheiemen sovepose trenger ikke kvinner bekymre seg for å fryse fordi den er skreddersydd kvinnens fasong, ektra isolert i fotenden og i kragen for å holde kroppen varm.

 • Caroline Klemsdal

  Passformen på dameposen er laga spesielt for damer, i passform og at det er mere isolasjon i brystet og i fotenden 🙂 Og veier lite, siden det er dunpose 🙂

 • Siri Kvammen Orkelbog

  Huldreheimen damepose er spesialtilpassa for kvinner, i passform og komfort. Den veg lite sidan det er dunpose, og med ekstra isolasjon i fotenden og kragen.

 • Janne Svihus

  Posen er skreddersydd for kvinnelig passform og isolert etter jenters behov?

 • Sandra

  Hulderheimens damepose er tilpasset kvinner, komfort og passform! Ikke minst er den lett i vekt, og holder kulden ute! 🙂

 • Karina V. Hansen

  Dens passform er spesielt utformet til kvinner, slik at den skal gi ekstra god komfor og beskyttelse mot kulda

 • inkognito2k

  Tilpasset kvinner for ekstra god komfort og beskyttelse mot kulda 🙂

 • Ragnhild Bidenkap Tofte

  Den er spesialtilpasset en kvinnes kroppsfasong og har ekstra isolasjon i forenden og kragen, for ekstra beskyttelse mot kulde. Og så ser den veeldig lekker ut da. 🙂

 • Kristin Wiig Larsen

  Huldreheimen er den varmeste soveposen tilpasset til kvinner. Den er tilpasset kvinners fasong med smalere skuldre og bredere ved hoftepartiet.

 • Stine Kronstad

  Soveposen er spesiallaget for kvinner – med smalere skulderparti og bredere hofteparti, samt isolert ekstra i fotenden og rundt kragen 🙂 perfekt!

 • Anita Dyb Linge

  Sovepose skreddersydd for oss kvinner. Den er smal over skuldrene, videre over hoftene, har spesialutviklet varmekrage og ekstra isolasjon i fotenden. 🙂

 • Hanne Regine Hognestad

  Den er kortere enn en vanlig pose (perfekt for meg!), smal ved skuldrene og vid rundt hoftene. Ekstra dunisolasjon i bunnen og varmkragen i halsen 😀

 • Heidi Kristin Falmår Lund

  skreddersydd til kvinnefasongen, tåler ned til -25 og er lett

 • An-Magritt Eide

  Denne står øverst på ønskelisten min! Den er litt kortere enn de fleste soveposer, bredere over hoftene og smalere i skulderpartiet. Også er den god og varm, særlig ved føttene!

 • Sunniva Davis

  den er spesialtilpasset for kvinner på både komfort og passform. Veier kun 2.1kg.

 • Malin Simensen

  Den er skreddersydd for kvinners behov, med tanke på kroppsfasong og bedre isolasjon

 • Sandra Marianne Kræmer

  Varmeste dun posen du får for kvinner. Den er tilpasset for damer, vi trenger mer isolasjon enn menn for å holde varmen. Soveposen er smalere rundt skuldrene og bredere ved hoftepartiet. For å hindre tap av varme har den ekstra isolasjon i fotenden og en varmekrage rundt halsen.

 • Den er spesiallaget for kvinner, med smalere skulderparti og bredere hofteparti, samt isolert ekstra i fotenden og rundt kragen 😀

 • Åste

  Sovepose skreddersydd for oss kvinner/turjenter. Den er smal over skuldrene og videre over hoftene. Den har også spesialutviklet varmekrage og ekstra isolasjon i fotenden. Den er lett og tåler kulde godt ❄?

 • Jiska Verhoeven

  Spesial tilpasset for alle frysepinne som alltid vil gå på tur, også midt i vinteren!!!

 • Guro Kolstad

  Den er tilpasset kvinners kroppsfasong, i tillegg til at den er noe kortere enn vanlig.

 • marianne storvik

  Spesiallaget for oss damer med tanke på passform. Ekstra isolert i bunnen og kragen, samt smalere over skuldrene og bredere til hoftepartiet . Veier lite gjør den og ☆

 • Gunn Olaug Grytås Bjørgen

  Den er spesialtilpasset kvinner med tanke på passform og komfort. Den veier lite og er extra isolert.

 • Emily Ann Melsæther

  Fasongen er spesiallagd for jenter og den har ekstra polstring der fotenden og i kraven.

 • Kari Haukland

  Soveposen er bedre tilpasset damer enn standard soveposer. Den har med varmeisolering ved fotenden og i kragen, samt den er bredere over hoftene. Denne posen har jeg lyst på, min standard sovepose har vist seg å ikke være varm nok på vinteren.

 • Marianne Døving Hestad

  Den er skreddersydd for damers kroppsfasong 🙂

 • Jan Terje Engan

  Den er skreddersydd for kvinner sin kroppsfasong 🙂

 • marverolf

  Den er spesialtilpasset for kvinner sin kroppsfasong 🙂

 • Oline

  Posen er spesialtilpassa damer og jenter, med ekstra isolasjon og tilpassa fasong!

 • Hege Ravdal

  Varmere der det teller for jentene, f.eks. rundt føttene og oppover nakken (kragen)! Og litt bredere der vi ofte er bredest: Rundt hoftene. Jentesovepose er tingen!

 • Hasse Lossius

  Spesialutviklet for damer. Bredere over hoften, høyere varmekrage og ekstra isolasjon i dun nederst rundt bena.

 • Oline

  Posen er spesialtilpassa damer og jenter, med ekstra isolasjon og tilpassa fasong! 🙂

 • Lars Einar Tvedt Honstad

  Den er skreddersydd for kvinner sin kroppsfasong.

 • Eli-Kristine Lund

  Huldreheimen Down XT er skreddersydd for en kvinnelig kroppsfasong; smalere rundt skuldrene og bredere rundt hoftepartiet. Formen øker komforten og reduserer varmetapet som kommer godt med, siden kvinner har større behov enn menn for å opprettholde samme temperatur.

 • May Elin Aarstad

  Spesiallaget for damer med tanke på passform. Ekstra isolert i bunnen og kragen. Smalere over skuldrene og bredere til hoftepartiet . Veier lite.

 • John Lerli

  Huldreheimen er utviklet spesielt for kvinners anatomi. Den er bredere rundt hoftepartiet, og har ekstra isolasjon rundt føttene og skuldrene.

 • Hallvard Harang

  Tilpasset en kvinnes fasong og behov for ekstra isolasjon og plass der det trengs. Flott at Helsport tenker på damene! Det er/blir mye lettere å få meg seg kjæresten på tur, når hun garantert vil holde varmen.

 • Pia Therese Sotkajærvi

  Den er spesialtilpasset for kvinnekroppens naturlige kurver. Den veier lite, har god isolasjon og holder varmen godt.

 • Karoline Kjellsdotter Søvig

  Den er spesiallaget for damer med smalere rundt skuldrene og bredere rundt hofta. Dette øker komforten og reduserer varmetapet. Den veier lite, og er ekstraisolert i kragen og i bunnen.

 • Josefine Johannessen

  Skreddersydd for kvinner – smalere skuldre og bredere hofteparti for bedre komfort og å unngå tap av varme. Høyere varmekrage og veier lite!

 • Atle A Moen

  Smalere pose som isolerer på de rette plassene.

 • Ragnild

  Den er spesialtilpasset for kvinnekroppens naturlige kurver. Den veier lite, har god isolasjon og holder varmen godt.

 • Marte Rogne

  Den er laget spesielt for damer, med tanke på at vi har mer booty så trenger vi et litt bredere hofteparti og litt smalere skulderparti. Den veier lite og er ekstra isolert de plassene de trengs, som f.eks. i bunnen 🙂

 • Jørn Samuelsen

  Den er spesialtilpasset for kvinnekroppens naturlige kurver samt at den har veldig lav vekt, har god isolasjon som gjør at man holder varmen 🙂

 • Geir Talgø

  Den er skreddersydd for kvinner sin kroppsfasong

 • Terje

  Teknisk vintersovepose i dun spesiallaget for å passe kvinner

 • Agnes K. Østerholt

  Soveposen er bedre tilpasset damer enn standard soveposer. Den har varmeisolering ved fotenden og i kragen, samt den er bredere over hoftene.

 • Nina-Kristin Ingvaldsen

  Huldreheimen Down XT er en den varmeste dunposen som er spesielt designet for damer.
  Den er skreddersydd for vår kroppsfasong. Vi damer trenger mer isolasjon enn menn for å opprettholde samme temperatur. Huldreheimen er sydd slik at den er smalere rundt skuldrene og bredere rundt hoftepartiet for økt komfort og reduksjon av varmetap. For å hindre varmetap har den også et ekstra isolasjonslag i fotenden samt en varmekrage rundt halsen

 • Siss E. D. S.

  Den er skreddersydd for kvinners kroppsfasong, og skulle kunne holde tilogmed en frysepinn som meg varm.

 • Christian Pahle

  Den er rskreddersydd for kvinner sin kroppsfasong!

 • Mari Nilsen Skinnes

  Den er skreddersydd for oss jenters kroppsfasong! Den er smalere rundt skuldrene, og breiere rundt hoftene (genialt!). Også har den fresh farge! 😀

 • Britt Lunde Raftevold

  Denne soveposen er tilpassa kvinner sin flotte kroppsfasong som gjer den mykje meir behaglig enn en vanlig sovepose. Den er og superlett og held ute den norske vinterkulda. En varm og god sovepose med andre ord :))))

 • Elizabet Lyngstad

  Den er spesialtilpasset for kvinnekroppens naturlige kurver og så har den utrolig kul farge

 • Frøydis Frantzzen

  Skreddersydd vår fasong, Huldreheimen er sydd slik at den er smalere rundt skuldrene og bredere rundt hoftepartiet for økt komfort og reduksjon av varmetap. For å hindre varmetap har den også et ekstra isolasjonslag i fotenden samt en varmekrage rundt halsen

 • porselensdukke

  skreddersydd for kvinner sin kroppsfasong

 • Kjersti

  Den er skreddersydd for kvinner sin kroppsfasong

 • Baard Johan Bergseth

  Den er tilpasset kvinner og er utvidet ved hoftene, ekstra dun ved føttene og mer komfort rundt hode/hals.

 • Monika Aarset

  Spesial sydd for oss damer vel 😉
  Smil fra monika; )

 • Ragnhild Sveli Pedersen

  Den er skreddersydd for å passe den kvinnelige kroppsfasongen.

 • Mari Jellum Helgerud

  Hulderheim damepose er ikke bare skreddersydd til å holde spreke turjenter og turdamer varme med ekstra isolasjon til føtter, varmekrage og bedre passform. Den er også perfekt i vinterkulda da den har åpninger på siden til å stikke armene ut av! Skulle likt å hatt en slik sovepose når man skal spise frokost og kvelds. Blir som å få alt servert på senga! 🙂

 • Bjørn Eide

  Down XT skreddersydd for kvinner sin kroppsfasong.

 • Ulrike Haubenreißer

  Soveposene har smalere skuldre og bredere hofteparti (reduksjon av varmetap). For å hindre varmetap har den også et ekstra isolasjonslag i fotenden samt en varmekrage rundt halsen. Kvinner trenger jo som kjent litt ekstra isolasjon! 🙂

 • Anne Oline Hågenvik

  Huldreheimen damepose er skreddersydd for vår kroppsfasong, den har litt mer plass rundt hofter, er ekstra isolert i fotenden og med en god krage for å hindre varmetap 🙂 I tillegg er den veldig lett! Så når du pakker sekken for vintertur vil det være en stor forskjell i forhold til en vanlig standard (vinter) sovepose, i tillegg til at du holder deg god å varm om natten.

 • Maria Halmøy

  Posen er smalere i skulderpartiet og bredere i hoftene slik at den passer bedre til kvinnekroppen. Kvinner trenger også mer isolasjon for å opprettholde samme kroppstemperatur enn hva menn trenger. I tillegg har den glidelåsåpning for hender og har en TLim på -25 grader, slik at frossenpinner som meg selv kan gjøre NESTEN alt iført soveposen 🙂 Den er også veldig lett, bare 2,1 kg. Det vil si at man får plass til en hel del mer kaffe og sjokolade i sekken i stedet! Herlig!

 • Hilde Skutvik

  spesielt laget til damers fasong 🙂

 • Banjo Bill

  Den har annerledes snitt, smalere rundt skuldre, og bredere rundt hoftene, samt at den har ekstra isolasjon i fotsonen. Perfekt for dama 🙂

 • Siri Bruun-Olsen

  Forskjellen er at denne er skreddersydd for kvinners kroppsfasong, er overraskende lett, og holder deg varm på tur om vinteren 🙂

 • Linn Julie Landstad Fjeldheim

  Den er skreddersydd for damefasongen. 🙂

 • John Arne Vuttudal

  Bredere rundt hoftene og ekstra isolasjon rundt føttene!

 • Marit Hove

  Huldreheimen er spesialkonstruert for damer. Den er tilpassa kvinnelige former (og det faktum at vi ofte er litt kortare enn mannfolka), i tillegg til at den har ekstra isolasjon i fotenden og ein god varmande krage 🙂

 • Amanda Magnusson

  Den er spesialtilpasset for kvinner, både i passform og med ekstra isolasjon før føtter og hals. Den veier lite å har i tilegg selvlysende glidelåshåndtak og ger deg mulighet å sitte opprett i den med armene utanfør.

 • Lisa Skrøvseth

  Forskjellen er at denne er skreddersydd for oss damer. Og hvor flott er ikke det? Vi trenger mer isolasjon enn gutta for å holde samme temperatur, og denne posen gir oss akkurat det på en bedre måte enn en vanlig standard sovepose. Hurra for dameposen og jenter på tur!

 • Irene Teibakk

  Den er spesialtilpasset kvinner, både i fasong og isolasjon. ?

 • Lena Øien

  Huldreheimen posene er laget spesielt for damer:
  – skreddersydd for kvinner sin kroppsfasong (sydd slik at de er smalere rundt skuldrene og bredere rundt hoftepartiet) – gir mindre varmetap, mer behagelig å soove i
  – ekstra isolasjonslag i fotenden samt en varmekrage rundt halsen – bra for oss med kalde føtter
  – har svært gode varme til vekt forhold- lett og varm!!!
  – har kobbelbar glidelås og en 40 cm glidelås på motsatt side
  – har selvlysende drager – syns denne er svært praktisk
  -det er mulig å sitte oppreeist i posen og ha armene ute-deilig på “morgenkvisten”

 • daisylone

  skreddersydd for kvinner sin kroppsfasong (sydd slik at de er smalere rundt skuldrene og bredere rundt hoftepartiet)

 • Annette Samnøy

  Den er spesielt tilpasset oss jenter ☺samtidig holder den kulda unna og er lett å bære med seg på tur ☺

 • Carl Jansen

  Den er skreddersydd for kvinner sin kroppsfasong.

 • Geir Skjævestad

  Den er laget med kvinnelige former ?

 • Rebecca Nicoline Askildsen

  Endelig en sovepose tilpasset for oss jenter ? Fasongtilpassst, mer isolert og perfekt for en frysepinne som meg ??

 • john arne eriksen

  Huldreheimen posene er laget spesielt for damer:
  – skreddersydd
  for kvinner sin kroppsfasong (sydd slik at de er smalere rundt skuldrene
  og bredere rundt hoftepartiet) – gir mindre varmetap, mer behagelig å
  soove i
  – ekstra isolasjonslag i fotenden samt en varmekrage rundt halsen – bra for oss med kalde føtter
  – har svært gode varme til vekt forhold- lett og varm!!!
  – har kobbelbar glidelås og en 40 cm glidelås på motsatt side
  – har selvlysende drager – syns denne er svært praktisk
  -det er mulig å sitte oppreeist i posen og ha armene ute-deilig på “morgenkvisten”

 • Tanja Tokerud

  Spesielt tilpasset for kvinner! Perfekt passform, veier mininalt og godt isolert som er godt når det blir kaldt ute ?

 • Monika Tordal

  De er spesiallaget for kvinner derav spesialtilformet deres former og varmeisolert for fjellvante(kalde) kvinner??⛺️?

 • Brit Gullhav

  Denne er tilpasset kvinner ; bredere over hoftene og varmere nede i føttene og oppe i halsen.

 • Karina Nordberg

  Den er spesialtilpasset kvinneformen, både med tanke på komfort, passform og varmetap.

 • Kjellaug Margrethe Ryhaug

  Huldreheimen down XT er utrolig lett og spesialtilpasset kvinners kroppsform med ekstra vidde rundt hoftene og smalere over skuldrene. Den har åpninger i siden til å stikke armene ut, ekstra foret fotende og krage i nakken for å hindre unødvendig varmetap. En god sovepose som isolerer godt.

 • Marianne Hveding

  Den er tilpasset kvinners kroppsfasong og holder godt på varmen 🙂

 • Else Merethe

  Forskjellen på huldreheimen damepose og en vanlig pose er at den er skreddersydd for kvinners kroppsfasong med smalere skuldre og bredere hofteparti. Den ha også ekstra isolasjonslag i fotenden samt varmekrage.

 • Tor Erling Aspenes

  Bredere over hoften, høyere varmekrage og ekstra isolasjon i dun nederst rundt bena

 • Tone

  Bredere over hoftene, høyere varme krave og ekstra isolasjon rundt beina.

 • Brit Siv Fimland

  Den er spesialtilpassa kvinners kroppsfasong og har ekstra isolasjon på dei riktige plassane.

 • Mali

  Tilpasset formen på kvinnekroppen: høyere varmekrage, ekstra isolasjon i”bunnen” og videre over hoftene.

 • Øyvind Bråthen

  Huldreheimen har bedre isolasjon for bena, bredere midt på (hofteparti) og varmekrage.

 • Hilde Kvislavangen

  den er skreddersydd for kvinner sin kroppsfasong

 • Anita

  Huldreheimen Down XT skal være varmere og mer praktisk enn
  vanlige soveposer. Den er f.eks. smalere rundt midjen og bredere rundt hoftene,
  og er lett å få med seg på tur uten å ta for mye plass. Som nettsiden selv
  sier, så er dette også en skreddersydd sovepose for kvinner sin kroppsfasong. Kvinner
  trenger nemlig mer isolasjon for å klare å opprettholde lik temperatur som
  menn 😀

 • Svana Bjarnadottir

  Han er skreddersydd for kvinner sin kroppsfasong.

 • Stine Rindal

  Den er så å si 100% skreddersydd for oss damer på alle måter , som man savner i en vanlig sovepose

 • Bente Hagen

  Huldreheimen Down XT er på grunn av kvinners behov for mer isolasjon for å holde samme varme som menn, altså varmere, og skal også være mer praktisk enn
  vanlige soveposer, som f.eks. smalere rundt midjen og bredere rundt hoftene,
  en skreddersydd sovepose for kvinners kroppsfasong. Kvinner
  trenger nemlig mer isolasjon for å klare å opprettholde lik temperatur som
  menn

 • Christina Skoglund

  Den er bare rett og slætt bæst førr oss dame, tilpassa kvinnelige forme!!!

 • Mosse70

  Huldreheimen sovepose er skreddersydd for kvinner sin kroppsfasong.

 • Mosse70

  Og den har mer isolasjon enn en vanlig sovepose.

 • May-Jorunn Barlien

  Den ville gjort at jeg hadde med meg en skreddersydd sovepose som passer kvinnekroppen og holder kulda ute for oss frysenpinner og den veier lite. God sovepose er det som gjør enhver tur god ?

 • Jorisk1

  Huldreheimen damepose er skreddersydd for
  kvinners kroppsfasong med smalere skuldre og bredere hofteparti. Den har
  også ekstra isolasjonslag i fotenden samt varmekrage.

 • Julie Stene Nilsen

  Huldreheimen damepose er spesialtilpasset den kvinnelige kroppsfasongen i og med at den er bredere over hoftene og smalere over skuldrene. I tillegg er den isolert ekstra i fotenden og har en varmekrage siden kvinner fryser lettere enn menn.

 • Jan Arne Vatnan

  Huldreheimen damepose er tilpasset kvinners anatomi med bl.a.bredere hofteparti og smalere skulderparti.

 • Linn Gulbrandsen

  Den er spesialtilpasset kvinnefasongen og gir ekstra varme der vi fryser mest. Bredere over hoften, høyere varmekrage og ekstra isolasjon i dun nederst rundt bena.

 • Maria-Nathalie Henriksen

  I kontrast med en vanlig standard sovepose erHuldreheimen Down XT spesialtilpasset til kvinners kroppsfasong og har ekstra isolasjon i fotenden. Det er også mulig å sitte oppreist i posen og ha armene ute. Soveposen inneholder dun som hjelper godt med å holde på varmen, og perfekt til å bruke på kalde dager som viser fra -10 celtius eller kaldere.

 • Sina Joten Søndmør

  Soveposen er spesielt tilpasset damer, og det er den varmeste dunposen Helsport har for damer. Den er smalere rundt skuldrene og bredere rundt hoftepartiet.

 • Sara Nonås Langhelle

  Huldreheimem er skreddersydd for kvinners kroppsfasong. Den er smalare rundt skuldrene og breiare rundt hoftene for reduksjon av varmetap. Den har også ekstra isolasjon i fotenden og en varmekrage.

 • Hilde Risan

  Soveposen er den varmeste soveposen Hellsport har som er spesialtilpasset damer. Den er smalere rundt skuldrene og breiere rundt hoftene og ekstra isolasjon i fotenden til kalde føtter Den har også en høyere varmekrage.

 • Sigrid Sellereite

  Soveposen er den varmeste soveposen Helsport har som er
  spesialtilpasset damer. Den er smalere rundt skuldrene, breiere rundt
  hoftene, ekstra isolasjon i fotenden til kalde føtter, og en
  høyere varmekrage.

 • Kristine Silju

  Forskjellen på en Hulderheimen damepose og en vanlig standard sovepose, er at Hulderheimen er skreddersydd for oss kvinner i både fasong og isolasjon, så vi skal holde oss varme 🙂

 • Trine Kirkhaug

  Den er varmere, siden kvinner fryser lettere og er fasongsydd.

 • Belinda Fredriksen

  Den er spesialtilpasset for kvinner, smale skuldre, breiere over hoftene og ekstra isolert i fotenden 🙂

 • Jørn Amundsen-Selstad

  Formsydd slik at den er breiere ved hoftene og smalere ved skuldrene .Varmere ved føttene og ellers. Lett.

 • june Eriksen

  Den er sydd for damekropper? er lett og varm

 • Bente Therese Tovås

  Den er skreddersydd for kvinners behov. Kvinner har en annen kroppsfasong enn
  menn, og trenger fra naturens side mer isolasjon enn menn for å
  opprettholde samme temperatur.

 • MooKaaS

  Den er skreddersydd for kvinners behov. Kvinner har en annen kroppsfasong enn
  menn, og trenger fra naturens side mer isolasjon enn menn for å
  opprettholde samme temperatur.

 • Jeanett Smith

  Den er tilpasset for kvinner, siden kvinner har en annen kroppsfasong en hva menn har. Den er lett og er varm, flink og holde kulda ute 😀

 • Benedicte

  Den er spesielt tilpasset for kvinner når det gjelder fasong og komfort. Den har ekstra isolasjon rundt føtter og høyere varmekrage. I tillegg er den lett, smalere ved skuldrene og breiere rundt hoftene.

 • Tanja Bolstad

  Den er skreddersydd for kvinners behov. Kvinner har en annen kroppsfasong enn
  menn, og trenger fra naturens side mer isolasjon enn menn for å
  opprettholde samme temperatur.

 • Cornelius Olsvik

  posen er mindre og mer tilpasset kvinnen. posen er bredere rundt hoftene og lett.

 • Johannes Nordvik

  Spesielt tilpasset kvinners anatomi og krav til beskyttelse mot kulde. Dette er gjort gjennom bedre beskyttelse på hofter og på nedre del av beina

 • Anne Kari Qvam

  Den er laget for å passe kvinners kroppsfasong, og er ekstra isolert siden vi fryser lettere 🙂

 • Gudrun Seeberg Boge

  Den er spesielt tilpasset kvinner når det gjelder fasong og komfort. Den er ekstra isolert, veier lite og er formsydd til å passe kvinnekroppen med bredere hofteparti og smalere over skuldrene enn en vanlig sovepose.

 • Karina Kvanneberg Skogli

  Posen er spesiallaget for kvinners kroppsfasong med ekstra isolasjon ved bena, bredere ved hoftene. Posen virker perfelt for oss som er noen skikkelig frysepinner + frysepinner av natur! 🙂

 • Laila Stensby

  Den er tilpasset vår kroppsfasong, vårt behov for ekstra varme samtidig så er en dunpose ekstra lett å dra med på tur! En annen ekstra fin funksjon er at det er mulig å ta ut armene så man kan nyte en kopp kaffe mens man sitter i posen . Ja takk :).

 • Jannike Rysgård

  Den er skreddersydd for kvinners kroppsfasong!???

 • Maiken Harsvik

  En spesialtilpasset sovepose for kvinners fasong. Den er lett og øker komforten ved at den tåler lave temperaturer 🙂

 • linda

  den har ekstra isolasjon ettersom kvinner trenger mere for og oppretholde tempratuen i kroppen, og er mere tilpasset kvinnefassong

 • Agnethe Pettersen

  Det mest spesielle med Huldreheimen er at den er tilpasset damers anatomi. Det vil si smalere skulderparti og bredere hofteparti enn standard soveposer, som vil passe menn bedre. Posen har også ekstra isolasjon i fotenden.
  I tillegg er XT-modellen en pose med høy standard med tanke på dunkvalitet, fillpower og varme/vekt – ratio.

 • Elin Ravnås

  Den er tilpasset kvinners kroppsfasong; den er smalere rundt skuldrene og bredere rundt hoftepartiet. Den har også et ekstra isolasjonslag i fotenden.

 • Marita Fløtre

  Det er en varm, teknisk dunpose skreddersydd for kvinner sin kroppsfasong; smalere rundt skuldrene og bredere rundt hoftepartiet for økt komfort og reduksjon av varmetap. For å hindre varmetap har den også et ekstra isolasjonslag i fotenden samt en varmekrage rundt halsen 🙂

 • Camilla Helgesen Larsen

  Den er ekstra god for oss kvinner, da passformen er spesiallaget for oss med blant.a bredere hofteparti! Den er også ekstra isolert, siden vi kvinner ofte fryser lettere.. 🙂 denne er definitivt på ønskelista!!!

 • Monica Andresen

  Den er skreddersydd kvinners kroppsform og behov for mer isolasjon 🙂

 • Hege Marie Slevikmoen

  Spesialtilpasset kvinnenes kroppsform, og ekstra isolert

 • Marius Grøtan

  Den er tilpasset kvinners kroppsfasong; den er smalere rundt skuldrene og bredere rundt hoftepartiet. Den har også et ekstra isolasjonslag i fotenden

 • Elisabeth Fossen

  Skreddersydd passform til kvinner, og bedre isolert

 • Sol Garberg

  Passform, ekstra isolert på føttene og skuldre.

 • Anita Augustsen Jensen

  Den er tilpasset en kvinnes kroppsfasong

 • Linn Solli

  Soveposen er spesialtilpasset kvinnekroppen ved at den er smalere rundt skuldrene og bredere rundt hoftepartiet. Den har også ekstra isoloasjonslag i fotenden og varmekrage rundt halsen for å hindre varmetap. Tilpasningen er gjort da kvinner ofte fryser raskere enn menn.

 • Annette

  Posen er tilpassa kvinnekroppens anatomi samt dens behov for varme )som er Høgre ein hjå menn ). Den er Betre isolert med ekstra lag i fotenden ,smalere i skulderparti og breidare rundt hoftene.

 • Geroannie

  Tilpasset kvinnekroppen. Holder kulda unna og veier lite.

 • Trude Tenold

  Den er skreddersydd for kvinner sin kroppsfasong og temperaturbehov.

 • kennelsecretsaint

  Den er tilpasset kvinners kroppsfasong; den er smalere rundt skuldrene og bredere rundt hoftepartiet. Den har også et ekstra isolasjonslag i fotenden:)

 • Jorid Sunnset

  Huldreheimen damepose er spesialtilpasset kvinners kroppsfasong, med breiere hofter og smalere skuldre, og er bedre isolert pga kvinner lettere fryser på utsatte steder. Noe jeg har erfart godt selv på kalde vinterturer 🙂

 • Fatima Simonsen

  Kvinner sin kroppsfasong som gjør det behagelig, holde deg varm og passer perfekt til å gjøre sover enda mye bedre og morsommere.

 • HildeM Lykkelig med liten

  Spesialtilpasset damer ❤️?

 • Anita Jacobsen

  Spesialtilpasset damer.

 • Anne Helvik

  Posen er spesielt tilpasset kvinnekroppen.

 • Lene Thomren Steensen

  Den soveposen er spesielt tilpasset den flotte kvinnekroppen☺?

 • Mona Listou

  Spesiallaget til kvinnekroppen.

 • June Hermo

  Den er tilpasset kvinners kroppsfasong; den er smalere rundt skuldrene og bredere rundt hoftepartiet. Den har også et ekstra isolasjonslag i fotenden:)

 • Eva Strømskag

  Forskjellen fra vanlige soveposer er at Huldreheimen damepose holder spreke damer varm og er skreddersydd våre kvinnelige former ???

 • Ellen_Norway

  Den er tilpasset kvinners kroppsfasong; den har også et ekstra isolasjonslag i fotenden 🙂

 • Halfdano

  Den er tilpasset kvinners kroppsfasong; den er smalere rundt skuldrene og bredere rundt hoftepartiet. Den har også et ekstra isolasjonslag i fotenden

 • Liv Nummedal Skåsheim

  Huldreheimen sovepose er tilpasset jenter både på passform, komfort og holder samtidig kulda unna der vi jenter fryser mest. Kan anbefales!

 • Christine Buen

  Damesoveposen er smalere rundt skuldrene og bredere rundt hofta for å unngå varmetap. Den er også ekstra isolert ved føttene og halsen. Genialt! 🙂

 • Anita Jacobsen

  Den er tilpasset kvinners kroppsfasong; den er smalere rundt skuldrene og bredere rundt hoftepartiet. Den har også et ekstra isolasjonslag i fotenden

Tags på dette innlegget:
Del artikkel
Skrevet av:
Turjenter.no
Publisert 01.12.15
Tags på dette innlegget: