Julekalender Luke 3

Idag gir vi deg muligheten til å glede en venn, venninne, kjæreste, far eller mor.  Ikke bare er dagens premie et Lofoten Pro 3 camp telt fra Helsport. I tillegg får vinneren skrevet sitt fulle navn på telttrekket så det aldri er noen tvil om hvem teltet tilhører!

Hvordan vinner jeg?

For å stikke av med teltet må du gjøre følgende:
1. Skriv hvem og hvorfor denne personen fortjener premien. 
2. Hvilken teltutsikt ville du ha delt i sammen personen du ønsker skal vinne teltet?

Skriv svaret ditt i kommentarfeltet under blogginnlegget eller på instagram- eller facebookposten for å være med i trekningen!

Foto: Jon Kolstø

Lykke til!

Vinneren av gårsdagens luke ble @ingrido87 som svarte at ullvettregel nr 11 “Ull for morgendagen <3 ” Med ull kan vi holse oss varme med god samvittighet 🙂 Vi gratulerer!

Blogglisten hits
 • Rikke Røsholt

  Jeg vil gjerne vinne dette og dele det med kjærsten og sønnen min slik at vi kan skape masse fine turminner! Romsdalen er en stor drøm til neste år??

 • Elise Broch Eriksen

  Jeg ønsker å vinne dette teltet til min kjæreste og vår hund til våre fantastiske turer ute! Vi skal på norgesferie til våren og da hadde dette teltet vært helt perfekt. Vi kommer til å bruke teltet hele tiden! utsikten ville vært langs Norges utrolige flotte natur hvor vi bor i Trøndelag og skal bevege oss både nord og sør! 🙂

 • Oda Halle

  Vil gjerne at min gode venninne Jorunn Merete skal vinne dette teltet. Hun had gjennom årene opplevd mye dritt som ingen fortjener, og sammen har vi funnet ro og lykke i turer både sammen og med andre. Hun mangler derimot et telt for å kunne legge ut på de lengre turene hun ønsker med de hun er glad i, og å få vinne dette teltet ville satt i sving mang en plan vi har snakket om!
  Den perfekte utsikt fra teltåpningen måtte være fjellene i Trollheimen, som har vært området for vår voksende kjærlighet for Norges natur. Spesielt fjellene rundt Todalen har en kjær plass i hjertet.

 • Camilla

  Jeg vil dele dette med samboeren min, og nyte utsikten mot Ryten i Lofoten ❤️??

 • Oda

  Jeg vill gjerne vinne dette og dele det med søsteren min☺️ Vil tilbringer mye tid til fjells om sommeren! Til neste sesong vil vi ta turen til tafjordfjella og oppleve den fantastiske naturen der! ☺️☺️

 • Line Camilla Grina

  Jeg vil dele dette teltet med min kjære samboer gjennom 6 år. Han fortjener det fordi han alltid står på og løser store og små problemer i hverdagen. Jeg vil gjerne dele min store lidenskap for friluftsliv med han og vår felles datter. Vi har alltid drømt om å dra til Jotunheimen sammen

 • Mari Evjen

  Jeg ønsker å vinne dette, og dele det med min beste turkompis, pappa. Senja er en super plass å ta med dette teltet til??

 • Liv-Inger Kvam Frøseth

  Ønsker å dele teltet med forloveden min som har gitt meg gleden av å være ute på tur. Utsikten fra teltet skal være over et godt fiskevann med vakende ørret 🙂

 • Pernille østerlie

  Jeg vil dele dette teltet med kjæresten min Mattias, han er utrolig glad i å være ute i naturen og ønsker seg et telt til jul da vi har lånt telt av andre før når vi har vært på tur.
  Vi vil dra på tur til Lofoten! 🙂

 • Trine Borsethaug Fossen

  Jeg vil nominere mannen min og utsikten jeg vil dele med han fra teltåpningen er sylmassivet ???

 • HildeM Lykkelig med liten

  Jeg elsker å dra på telttur med barna og mener at livet er best ute uansett årstid. Dette hadde vært drømmepremien for oss tre, så krysser alt jeg har. Klem fra Hilde

 • Mona Hesselberg

  Jeg vil gi teltet til Arild Hesselberg Indby, og ønsker at han skal nyte fine utsikter på Senja?

 • Lise Rakel Frøysadal

  Min datter Thea på 19 som er vokst opp med lavvo, og som nå viser takter til å velge fjell- livet som rekreasjon. Utsikten skal hun få velge, så lenge vi får opplevelsen sammen

 • Signe Lian

  Jeg ønsker å vinne og dele denne gaven med venninna mi Lise, som er min faste turpartner. Vi har snakket om å dra til Lofoten for å utforske fjellene der til sommeren, og da hadde dette teltet vært perfekt <3

 • Heidi Furuseth Løvhaug

  Min kjære datter Tanja Iren Tokerud mangler et godt telt! Og elsker samtidig å være på tur <3 Håper derfor hun vinner, og at vi kan våkne opp i teltet hennes på Hardangervidda, med utsikt mot et fiskevann, og hvis vi er heldige, en reinflokk i det fjerne <3

 • Kristina

  Jeg vil gjerne dele dette teltet med kjæresten ? det hadde vært den ultimate julegaven, og starten på mange fine opplevelser i Norges fjellrike? høyt oppe på ønskelisten over teltutsiker står midnattssol fra Ryten i Lofoten eller høstfargene i Rondane ??

 • Sol Garberg

  Jeg ønsker at min samboer skal få vinne dette. Det fordi han har delt sin glede over norsk natur til min datter. Tatt henne med på turer og lært henne tur-tips. Fra hvordan tenne opp bål til hvordan kle seg på tur. Håper han med dette teltet kan ta oss med på en herlig tur i nord-Norge. Kanskje Andøya hvor han har hatt fine turer selv. ?

 • Vilde

  Jeg ønsker å dele dette teltet med min søster. Hun er nå blitt frisk etter en lag periode, og jeg ville vist henne de plassene hun ikke har kunne vært med til tidligere. Første turen ville jeg ha delt utsikten fra Romsdalen, med utsikt på Vengetind 😀

 • Silje Tendeland

  Jeg vil dele teltet med verdens beste turpartner Gina. Sammen har vi teltet i mange fantastiske omgivelser og det håper jeg vi skal fortsette med i mange år. Tror det er på tide at vi utforsker Norge litt mer og får nytt utsikten i Lofoten.

 • Marte Fløysand

  Jeg ønsker å dele dette teltet med mine foreldre siden jeg har tatt/lånt deres de siste årene.

  Kanskje de vil bli med til Bleik på Andøya og overnatte på stranden. Den telt-utsikten ville i hvert fall jeg likt å opplevd.

 • Kjersti Hanna Øvstedal

  Jeg ønsker at lillebror (Torstein Øvstedal) skal vinne dette teltet slik at han får et alternativ til hengekøye når han skal på tur med hunden Balder. Vil gjerne være med dem på telttur i Bymarka og Lofoten, og mange andre steder de neste årene.

 • Bente Therese Tovås

  Uten tvil min mann bedre turvenn kan jeg ikke ha! Nå som barna er blitt større har vi tid og stunder til slike turopplevelser som vi er så glad i.. 🙂

 • Torgunn Aagaard Henden

  Dette teltet ville jeg delt med den mellomste sønnen min på snart tolv. Han har hatt sitt livs vanskeligste år. Hatt lange mnd med fravær fra skolen og hvert langt nede. Når vi endelig fikk han mer på beina var det takket være friluftsliv. Han drømmer om å reise telttur på fjellet. Å ligge i teltet å se ut på fjellene, og et lite vann, er hans ultimate drøm, akkurat nå. Han er i gang med å trene, og telt er endel av planen. Å vinne denne ville hvert årets julegave for hjertet mitt ?

 • Evelyn

  Kjærasten min fortjener dette teltet. Vi ville tatt det med heim til øyriket Solund, og vakna til soloppgang utover havgapet ☀️

 • Bjørnar Øverby Jokerud

  Olav Ødegården skal vinne denne så han og hunden kan ta med meg og bikkjene til et rolig fiskevann når jeg trenger en timeout fra småbarnsfarrollen!

 • Lenea

  Jeg ønsker at turveninna mi skal få æren av å vinne dette. Hun er alltid med meg på tur når jeg spør henne. Det som passer ypperlig er at hun mangler telt nå (har gjort det en liten stund) så det ville passet supert å vinne dette:-)
  Vi kunne gjerne opplevd utsikten på Barnevandrerstien gjennom teltåpningen!

 • Adrian Ardelean

  i want to share this wonderful tent with my two kids because they love to camp in nature. next time will be in Bucegi mountains in Romania

 • Siri Eggset

  Jeg ønsker at min datter, Jenny Eggset Lutnæs, på 7 måneder skal vinne teltet! Hun trenger et solid telt til sin første teltdebut til sommeren?

  Jeg vil dele teltutsikten i Alvdal vestfell sammen med Jenny?⛰

 • Hanne Stokke

  1. Kjærasten min Marius Hodt hadde fortjent eit nytt telt?Han trivst best i naturen, og med eit nytt telt kan vi få fleire flotte opplevingar ute?

  2. Eg ville teke han med på telttur i fjella rundt Hjørundfjorden?

 • Kristine KiKi Gonsholt

  Jeg ønsker at Magnus, mitt vennepars 1år gamle gutt skal få teltet. Foreldrene har veldig lyst å la han vokse opp med masse turglede, men de mangler telt, så våre overnattingsturer ute sammen har måttet vente på seg. Med et tre mans telt til magnus og foreldre + mitt eget lille telt kan vi dra på mange flotte ski, jakt eller sommerturer -turer i områdene rundt oss i Troms og Finnmark. Mitt ønske er å ta Magnus med til de flotte områdene på nordre del av Sørya her i Finnmark, både barnevennelige, frodig, råflott utsikt utover store hvite strender og kameler og reinsdyr beitene rett ved siden av teltduken!

 • Ann-Kristin Roulund

  Håper å vinne dette teltet for min mamma. Det er takket være henne jeg har fått så stor kjærlighet for naturen! Hun fortjener å få noe igjen etter å ha dratt meg med på tur alle disse årene. Jeg håper vi en gang slå opp telt på tuppen av Sørøya i Finnmark, og se på den uendelige utsikten ut i Barentshavet!

 • Vibeke pedersen

  Jeg ønsker at min lillesøster og turvenn Veronika vinner ett telt. Fordi hun fortjener enn skikkelig gave på 30års dagen nå 16 desember.
  Drømmer om utsikten fra prekestolen med akkurat henne??

 • Frida Slette

  Jeg vil at kjæresten skal vinne dette teltet 🙂 fordi han har lært meg og nyte naturen. Vil gjerne nyte utsikten i Rondane med han 🙂

 • Silje

  Jeg vil at moren min skal vinne teltet. På grunn av problemer med knærne har hun ikke fått gått så mye på tur det siste året. Et eget telt hadde vært fint, for litt kortere turer og fine opplevelser sammen med meg 🙂

 • Hanne Vigen

  Anna Lydia fortjener å vinne! Dette fordi jeg vet at savnet til Finnmark og naturen der er stort, etter en regnfullhøst på sørlandet. Og ingen utsikt ville vært bedre enn Finnmarksvidda 🙂

 • Carina

  Min bror fortjener å vinne teltet. Han er kjempeflink til å være mye på tur hele året. Men akkurat mot jul blir det mindre tid da julebordsesongen er travel for en kokk. Hadde blitt supert å roe ned etter en travel sesong med tur og nytt telt:) Åsså vil jeg gjerne være med engang. Drømmer om lofoten.

 • Ingeborg Høiaas

  Kjæresten min (Vemund Wilson Losnedal) fortjener dette teltet så innmari etter å ha vært en hverdagshelt denne høsten. I en periode hvor jeg har gått flere mnd på krykker etter en ankeloperasjon har han hjulpet meg, motivert meg, båret skolesekken min og tatt meg med på kanotur. Han har gjort en vanskelig tilværelse til en vanskelig tilværelse med veldig mange lyspunkt.

  Gleder meg uendelig mye til jeg kan bære min egen sekk på tur i Senja og dele teltutsikten i midnattsol med denne flotte kjæresten.

 • Malin Bakkan Brenne

  Turvennen og kjæresten min Arne Marius, fordi han er så
  snill ? vi ønsker å se nordlyset og telte i fjellene i nord-trøndelag?

 • Julie

  Jeg vil at Stian Berdal, min kjæreste skal vinne dette teltet, slik at jeg og han kan gå turer med utsikt i fine Lofoten sammen? Han fikk ikke oppleve dette sist sommer, og jeg vil kunne gi han den opplevelsen! #lovefoten

 • Iselin kvinnsland hielm

  Jeg vil at min kjæreste Bendik Thorkildsen skal vinne dette teltet! Så vi kan reise på masse ferier sammen med beina som fremkomstmiddel istedet for fly, sunt for hodet og godt for miljøet ?
  Jeg vil gjerne ta han med til Dønna, som er vårt favorittsted!

 • Kristin

  Jeg ønsker at kjæresten min skal vinne teltet! Det gamle teltet hans er tungt, ødelagt og ferdig brukt etter lang og tro tjeneste. Drømmer om å reise nord i Sverige til sommeren, så å ligge å se på kebnekaise I påvente av å gå opp hadde vært ??

 • Silje Øie

  Jeg ønsker at min søster Lone skal vinne teltet, så vi kan dra på vintertur med ski og pulk, først på Hedmarksvidda, deretter mot Rondane og Jotunheimen ?

 • Nina

  Jeg vil at min far skal få dette teltet. Han er alltid på fjellet om sommeren og dette teltet ville han blitt så utrolig glad for! Det vet jeg!

 • Mariell Johansen

  Jeg vil gjerne dele dette teltet med min lillesøster på 7 år, slik at vi kan skape turminner sammen! Ville tatt med teltet til senja! ?

 • Julie Sølverud

  Min søster Marie fortjener å vinne teltet.⛺️ Drømmestedet for en telttur må bli å campe i Innerdalen. ?☀️

 • Aud Nystad

  Mine tantejenter Marie (16) og Kristin (14) – fordi de er så unge at de ikke har fått råd å kjøpe seg eget telt.
  Drømmeturen må bli at jeg tar de med til Eventyrøya Senja, for å padle og telte 🙂

 • Bjørn Henrik Ormø

  Jeg ønske å vinne den selv slikt jeg kan ta med meg hunden min, Ask, på fjelltur til sommeren. Et par uker i Lomsdal visten nasjonalpark ?

 • Hanna

  Jeg ønsker at min søster Kristine skal vinne dette teltet fordi hun er verdens beste søster! Hun inspirerer og motiverer til alt fra å være et godt menneske, til å ta vare på kroppen og ha en god helse <3 Jeg ønsker å dele teltutsikt med Kristine på vei opp Trolltunga med dette teltet!!

 • Ane-Christine Jakobsen

  Jeg ønsker å vinne teltet slik at min kjære samboer, Lasse og meg kan ha det med på vår Norges-ferie til neste år! Da blor utsikten en blanding av Jotunheimen, Dovre, Rondane og Geiranger?? Vi gleder oss!

 • maren

  Kjæresten min, Torstein Myren, fortjener et nytt telt. Det gamle er blitt ødelagt.. Passer fint med et nytt før Lofoten-tur til sommeren ☉❤

 • Lill Mari Mogstad

  Min 15 år gamle sønn, Lars Gjermund. En ekte friluftsgutt med teft for villmark og jakt. Jeg ønsker at han skal få oppleve Norges storslagne natur i vakre omgivelser sammen med en god kamerat.

 • Benedickte Aasen

  Min bedre halvdel, Mads. Han har vært med meg land og strand rundt i mitt énmannstelt, og fortjener litt større plass; vi har også en Malamute som ville satt pris på å få plass i teltet. Årets tur til Lofoten ble avlyst da bilen havnet på verksted, men neste år vil jeg ta med meg Lofoten-teltet hjem, dit det ‘hører hjemme’. 😀

 • Hilde Sangvik

  Mine døtre Caroline (27) og Cathrine(20) er godt oppdratte fjellgeiter. Kjøpte nytt Bergans telt i sommer…etter et døgn i torden, regn og storm under teltduken på 1600 moh i Leirungsdalen, skjønte vi fort at dette er alt for lite t.o.m for to pers. Umulig å sitte oppreist, kun for å ligge i. Utsikten håper vi å nyte sammen fra Skåla over Loen og en god camp i Leirungsdalen for å oppleve Bukkehåmåren og flere av de kule 2000 m toppene rundt. Er sååå glad for disse turene vi klarer å få til alene uten menn og barn/barnebarn, bare oss tre, de er gull verdt❤️❤️❤️

 • Tonje Flataukan

  Jeg ønsker at min kjære bestevenninne Sigrun skal vinne teltet. Ei tøff dame som stiller opp med godt humør og motivasjon uansett. Teltet hadde kommet veldig godt med da vi i høst fant ut at vi skal droppe jenteturer til syden neste sommer og heller reise fra Kristiansund og oppover kysten helt til Nordkapp for å se hva det vakre landet vårt har å by på! Tror et par småøyer i Lofoten hadde vært en spesiell og fantastisk utsikt fra dette teltet?

 • Sarita Solstad Vabo

  Min turglade datter på 14 år, Madelen. Og vi skulle tatt det med til vakre Senja?

 • Mari Jupskås

  Siri Nordahl Olderøy fortjener dette teltet fordi hun er en sann tur-venn, og fordi hun er unikt god på å ta med både egne og andres barn på nydelige natur opplevelser!
  Om hun vinner vil jeg gjerne oppleve utsikten mot Torghatten i det nye teltet.

 • Rikke

  Bestevennen min som jeg savner sann i år når vi bor på ulike steder. Vi skulle tatt oss mange turer i sommer, med utsikter som blandt annet Geiranger fjorden☺️

 • Lise Mathiesen

  Ja, takk gjerne!

  Et telt å vinne,
  Til en plass jeg vil finne.
  En ensom tid,
  Men med et åpent sinn
  Et telt for meg og min venninne.

  En venninne av familie,
  Min niese jeg vil vise,
  Hva jeg har å tilby
  For å prise et minne.

  Minner over fjell og natur,
  Ja sammen er vi ajour,
  Med en nydelig førjuls vintertur.

 • Iselin Lillevik Møllerstuen

  Det er så mange jeg gjerne skulle “nominert” til denne flotte premien, men for at det skal være mulig ønsker jeg at jeg selv kan vinne teltet slik at jeg kan ta med alle mine gode venner på mange fine turer? Dette vil bli turer både i nærområdet, men også rundt om i det flotte landet vi bor i. Først og fremst ønsker jeg å ta med to av mine gode venninner, Madeleine Dømbe og Malin Lie Guldbrandsen til toppen av Ryten i Lofoten for å våkne til den mest magiske utsikten en kan tenke seg. Jeg håper dette kan bli min julegave til mine venner i år ✨?

 • Heidi Bentengen

  Jeg ønsker at kjæresten min Simen skal vinne dette teltet. Han har så og si aldri sovet i telt før, og neste sommer har vi planlagt å reise rundt i Norge. Han har allerede begynt å titte på telt, og der hadde vært så gøy å kunne overraske han med dette.
  Om han vinner håper jeg vi kan nyte utsikten i Rondane/Jotunheimen.

 • Gerd S. Andersen

  Min søster er glad i uteliv og vi deler gjerne en utsikt mot et tjern fra teltet.

 • Ida Johannessen

  Samboeren min Gustav. Han elsker livet ute og mener at der teltet slås opp er verdens midtpunkt!⛺️?? Jeg vil dele utsikten over Rondane med han?

 • Åse Kolstad

  1: Eivind – min kjære samboer som har fått opp øynene for hvor vakkert det er å være på tur. Han er ikke vant med å tilbringe så mye tid ute, men etter å ha fått blitt med på tur er han frelst – heldige meg!
  2: Jeg kunne godt tenke meg å dele øyeblikk i ville Børgefjell – ligge i teltåpnongen og speide etter fjellreven (om man skulle være så heldig å få observert den i det fri) ?

 • Svana Bjarnadottir

  Yngste barnet mitt Oskar Ingi som reiser alltid med meg. Jeg håper vi kan reise mye i Norge i sommer, men å reise til Lofoten hadde vært greit.

 • Marie Korsvoll Evensen

  Jeg ønsker at min svigerbror og samboer vinner dette teltet! Da kan de være med meg, mannen min og våre to små gutter på tur. De er supertante- og onkel og fortjener virkelig å vinne dette teltet ? Da skulle vi tatt en tur til Trollheimen sammen!

 • Grete Hauahei Moberg

  Jeg vil gjerne at min datter Hedda på 11 år skal vinne teltet! ❤️ Hun er min aller mest trofaste turkompis? og hun ville hatt glede av teltet i mange, mange år.
  Hun svarer alltid JA! når jeg spør om hun blir med på tur, det være seg kveldstur, hyttetur eller telttur.
  Til sommeren har vi planlagt jentetur til Rondane med tre generasjoner.
  I tillegg blir det tur til Bergsdalen, Hardangervidda og Aurlandsdalen!
  Og når hun blir nok stor og sterk, skal vi gå Saltfjellet med bestemor❤️

 • Randi Wöien

  1. Typen min Sverre fortjener å vinne dette teltet, så vi kan dra på telttur når han besøker meg i Tromsø, nå som han bor på indre Østlandet. Det hadde vært fantastisk å kunne dele nettene vi har sammen i et telt!
  2. Midtnattsol over horisonten sett fra Lyngen etter en 1400m topp med pudder/slush i slutten av mai.

 • Aurora sandven

  Jeg ville gitt teltet til pappaen min. Han er helt utrolig og fortjener virkelig å få noe så fint!
  Mangen år har gått, der han har vert igjennom operasjon etter operasjon pga hjerteklaffer og leger som gjør feil.. etter 3 skumle operasjoner i løpet av 5 år og andre tilfeller (der legen sa han hadde kreft og ikke fikk leve ut året, men de hadde gjort feil så heldigvis er han kreftfri!!) har han Likevel alltid vert der for de tre døtrene sine. Han lager ordentlig middag hver dag uansett hvor stress det er på jobben, han hjelper oss med leksene og jeg kunne virkelig ikke klart meg uten!
  Han er en person som elsker naturen og driver med jakt og fiske så ofte han kan. Jeg har veldig lyst å gi han dette teltet og ta han med meg på Hardangervidda der jeg og han gikk for 1 år siden, det var en utrolig fin tur! Vi hadde tenkt å sove i telt da men hadde desverre ikke no telt som var bra nok da. Teltutsikten vil bli utover et fint vatten, med deilige fjelltopper i sikte og en helt klar himmel med masse fine stjerner! Håper jeg vinner et telt til den fantastiske, spreke og flinke pappaen min! <3 da håper jeg han vil ta med med litt lengre vekk på jakt og, så kan vi bruke teltet! Pappaen min heter Håkon sandven!

  • Sandra Kjevik Meiholt

   Vil gjerne gi det til min datter på fire år. Ho elsker å være med på telttur med oss. Vi har nå bare et tomannstelt. Vi har også en husky som ikke vil ligge aleine ut, men helst inne i soveposen. Så blir litt trangt. Hadde vært fint med et telt som var litt større, men også greit å bære på tur. Vi må jo også bære 4 åringen om vi går lengre turer 🙂
   Utsikten deles med disse 3 flotte turkameratene, uansett om det er 1 km fra huset eller på høyfjellet.

 • Helene Othelie Alfheim

  1: Min kjæreste og snart samboer, som elsker å være på tur og alltid tar ansvaret for pakking og rigging av telt. Turene hadde aldri gått sånn på skinner uten han, beste selskapet på tur! Til nå har vi kun lånt telt, og jeg vet han hadde blitt utrolig glad for sitt eget!
  2: Når det kommer til teltutsikten jeg ville delt med han, ville det enten vært Kvalvika eller halvveis opp på Skottinden i Lofoten. Det er de desidert fineste plassene vi har vært på tur, og kunne godt tenkt meg til å gjenta disse øyeblikkene!

 • Maren Brennhovd

  1. Bestevenninne fordi ho alltid er med meg på turene, og ho er det beste selskapet og husker alltid det jeg glemmer. Hadde ikke klart meg uten?
  2. Utsikten jeg vil dele med ho er flataskørrtjednet på vakre Golsfjellet?

 • Mari Kvamsø

  Mannen min, fordi han tok med meg til tross for krykker og ekstra arbeid for han, men tur ble det uansett, han fikset gå staver, så vi kunne rekke Femundsmarka rett før bryllupet og Børgefjell rett etterpå. Naturen er hans, og vår frihet og hjem. Nå med hund nr 2 på hei, så unner jeg han ett større telt.

  Utsikten vil jeg dele med han på Børgefjell, og alle plasser og fjell vi reiser til.

 • Magnus ørbeck-Nilssen

  Jeg vil at min kjære Anett Eriksen skal vinne. Hun er veldig glad i å være utendørs.
  Anett drømmer om å se Nordlys, derfor ville jeg aller helst dele den utsikten med henne.?

 • Grethe

  Jeg vil at min beste tur venninne, Bergitte Ottesen, skal få vinne. Hun har nettopp vært gjennom et sykehusbesøk og hadde fortjent en tur over vidden på ski med overnatting i telt med utsikt over favoritt byen Bergen <3

 • Ann-Kristin Lydersen

  1. Min kjæreste og mann. Han har dratt meg med på mange fine turer, og passer på at vi andre har det varmt og komfortabelt.
  2. En fin soloppgang fra et fjell på Senja.

 • Sara Johansson

  Jag önskar ge tältet till min fina väninna Elisabet, och vi ska dela tältutsikt i Padjelanta och Sarekfjällen i sommar!

 • Ylva Maria Skarpengland

  1. Ønsker faktisk å vinne teltet selv, for da slipper jeg å spørre vennene mine om jeg får låne deres telt hver gang jeg skal på tur ? Vil gjerne ha ansvaret for telt selv om vi skal på tur!
  2. Har planer om roadtrip til vestlandet i sommer med et par venninner, så utsikta blir vel Lovatnet, Kjerag og diverse landskap en kan se langs den norske vestlandskysten ???

 • Linda Grundeland

  1. Jeg ønsker å gi teltet til min mann ??
  2. Slik at vi kan dra inn i Femundsmarka til sommeren og bare nyte livet der noen dager eller en uke ??

 • Tone Botn

  Jeg vil gjerne at min eldste datter Carmen skal vinne det flotte teltet. Ho hjalp meg mye med min yngste datters konfirmasjon og er veldig hjelpsom.Ho har fortjent det. Hvis ho vinner teltet hadde det vært flott å vært på en fjelltur på Senja .Da kunne vi sittet og sett på den flotte utsikten .

 • Camilla Aasheim

  1. Vil gjerne gi teltet til kjæresten min, Cato. 2. Og med dette teltet vil vi gjerne ta en telttur til Lofoten i sommer. 🙂

 • Malin Andrea

  Jeg ønsker at min kjæreste og fantastiske turkamerat Bendik Dretvik skal få gleden av å vinne dette teltet. Vi har hatt mange fine turer med lånte telt.
  Vi venter vårt første barn og gleder oss til å fortsette å dra på norgeseventyrene når den lille kommer. Da blir det ekstra viktig for oss å godt utstyr på plass!
  Hva er vel mer fantastisk for en familie å våkne opp i et telt i soloppgangen i fjellet og lage frokosten på stormkjøkkenet.
  Gode familieminner og tradisjoner skal starte tidlig!

 • Marit Schaay

  1. Ønska å gled min flotte og spræke svigermor, Cathrin. Ho har et fantastisk nyttårsforsett for 2018: å start med overnattingsturer. Sønnene hennes har lite tru på dette målet, men det har æ. Så kanskje ho treng litt ekstra motivasjon til å debuter i nyåret med #nattinaturen.
  2. Midnattssol over Langsanden på Sandhornøy. Det er Nord-Norge på sitt beste!

 • Julie S.

  1. Lillesøstrene mine fortjener gaven, siden de er så glad i å sove i telt i hagen 🙂
  2. Drømmestedet å telte er vel på fjellet eller i Marka

 • Silje J. Muri

  1. Min beste venninne Michaela som er like eventyrlysten som meg, som alltid blir med på roadtrips og teltturer selv om vi fryser av oss stumpene. Og ikke minst, som alltid holder humøret oppe og gleder seg til neste eventyr!
  2. Det er så mange utsikter vi hadde delt, men drømmer først og fremst tilbake til turkist vann, fjell og blomster ved Oldenvannet. Før turen bærer til Lofoten og hvor enn man måtte ende opp 🙂

 • Bente Semmingsen Fivelsdal

  I sommer ble jeg bestemor til mitt første barnebarn Brian. Hele familien er glade i friluftsliv og til dåpen fikk han hengekøy! Det hadde vært kjempekjekt om han kunne fått sitt eget telt, og bestemor kunne vært med han på eventyrlige oppdagelsesreier rundt om i den vakre skjærgården og naturen rundt oss. Sommeren når han fyller 3 år vil jeg gjerne ta han med på roturferie og dele utsikten med en fantastisk solnedgang fra Engholmen. Eg har eit ordtak som eg ofte bruker som går slik: “Ein treng ikkje reise langt for å nyta den blå himmelen” Sender med ein bildelink på eit eventyr eg og datteren min hadde for noen år siden. Den startet med at vi rodde rundt mitt barndomsparadis Austrheim og endte i Karibien!:-) Faktisk! Bildene m/tekst sendte eg inn til Magasinet Reiselyst og eg vann 15 dagers cruise som testreiser og blogger for de!! 🙂 Så eg krysser fingrer for at lille Brian får sitt eget telt som han kan invitere med seg familie og venner. #kvardagslykke #Magiskeøyeblikk https://www.facebook.com/bente.fivelsdal/media_set?set=a.1565643625146.2076854.1357072044&type=3

 • Line Solheim

  Min kjære mann Lyndon Pastran fortjener denne gaven da han holder ut i aaalt for lite telt med meg og hunden vår ? vi ønsker utforske Rago Nasjonalpark neste vår ??

 • Linda Marie Johnsen

  Ønsker at samboeren min skal vinne teltet og satser samtidig på at det øker turinteressen hans??Utsikten jeg ville delt med han, skulle vært Kvalvika fra toppen av Ryten ???

 • Sigrid Helene Arntsen

  1. Kristin Knudsen
  2. Efjorden?

 • Lise Hvila

  Jeg kunne faktisk ønske meg teltet selv, elsker turer og friluftsliv og ingenting kunne vel slått å legge seg ved knitringen av bål og våkne opp til fuglekvitter i mitt helt eget telt!
  Ville først og fremst tatt med meg teltet på gåtur og campet hvor som helst. Men drømmen er å reise til Lofoten, og våkne til utsikten av soloppgang i Kvalvika, Lofoten!

 • Anette Berg

  Jeg er fort den som drar med diverse venner på tur så jeg skulle veldig gjerne hatt et ordentlig telt selv. Første turen skulle gått med bestevenninnen til Jotunheimen for å gi henne en myk start på friluftslivet i et knallfint telt!

 • Anita Chanett Svendsen

  1. må jo bare være så ærlig at jeg vil ha teltet selv ?? skal selvfølgeli ha med meg både hunden, kjæresten og sønnen min med på tur ?? Ingen av dem er noe særlig til å dra igang turer som inneholder overnatting, men med et nytt telt har vi nok plass til alle inkl. det teltet vi har fra før av 🙂
  2. vi skal dra på fisketurer i Øst-Finnmark 🙂 men det aller største teltlivmålet er å overnatte ute på vinteren!! under stjerneklar natt og nordlys, kan man drømme om noe mer fantastisk ?! ??

 • Ingrid E. Eriksen

  1. Jeg vil gjerne gi teltet til mamma, Heidi Eliassen.
  2. Vi er begge veldig glad i dra på tur, og jeg vil gjerne dele noen flotte turopplevelser med henne i sommer ! Vi har lenge snakket om lang vandring i Rago nasjonalpark, så en av turene skal i hvert fall gå dit !

 • Elisabeth Myrlid Eide

  Dette teltet ville jeg gitt til Ragnhild Eide, min lillesøster!? Hun er god tvers gjennom og glad i å ta med andre på tur. Hun har ønsket seg telt lenge, så jeg vet hun hadde blitt KJeMPeGlaD!⭐️?
  Hvis vi hadde dratt på tur med teltet hadde utsikt vært fra bakkanosi og utover Nærøyfjorden?

 • Marie Tofte

  Jeg vil gi teltet til pappa, Egil Tofte. Vil gjerne oppleve Rondane sammen med han.

 • Malene Eriksen

  1. Ønsker å gi min kjæreste Even et nytt telt. Han drar med seg meg ut på fantastiske turer.
  2. Ville delt utsikten vi hadde på stranda i Steigen i sommer.

 • Pernille Wiersholm

  Jeg ønsker å gi teltet til min kjæreste Arjan, slik at han kan vise meg de flotte Sunnmørsfjella. Vile ha delt utsikten over de flotte fjella i Molladalen.

 • Susanne Buch Sporsheim

  1.) Jeg vil faktisk legge janteloven til side og “nominere” meg selv.. Jeg har bodd i Danmark i snart seks år, på tross av at jeg kommer fra fjellmekkaet Romsdalen ? I løpet av disse årene har friluftsinteressen steget, og jeg er ute på korte og lange turer hver dag jeg er hjemme i Norge. MEN!! Det eneste teltet vi har, er mammas gamle, nesten røtne to-manns telt fra den gangen hun var speider i DK for ca. 40 år siden, så mitt helt eget telt hadde virkelig vært fantastisk! ??
  2.) Jeg har mange danske venner som har vært på besøk i Norge og som vil tilbake, men også venner som ikke har vært der enda! Heldigvis er det mange både korte og lange turer, som både Litjfjellet ved Romsdalshorn, Innerdalen, Rørsethornet, Varden i Molde, strendene på Gossen og øya Ona!

 • Linda Dahle

  Jeg har lyst til å gi telter til min søster, Anne og hennes mann. Jeg har lyst til der fordi de har nå stiftet en familie og fått en gutt og ønsker å gi dem sammen mange fine overnattingsopplevelser.
  Med tanke på at snart skal flytte til vår hjemplass, Isfjorden, ønsker jeg å telte på flere steder i området som i Vengjedalen, Kavliheian og Moanebba

 • Kjersti Nordstrøm

  Samboeren min Per! Utsikten vi skulle delt først var Bergen fra Ulriken ?

 • Gunn Frilund

  Min eiegode søster, Hege M. Frilund ❤ Hun er en frisk og sprek friluftsjente, som hele sitt voksne liv har gjort masse godt for sin familie og andre. Nå er det på tide hun får en premie hun har bruk for. Og hvem vet, kanskje får jeg, liss-søstra, være med på tur? 🙂

 • Iren Meling

  Jeg ønsker å gi telt til min datter Stella. Har en drøm om at vi skal få nyte utsikten sammen over Romsdalseggen neste sommer 🙂

 • Kine Bjørnå

  1. Jeg ønsker at min pappa Frode Bjørnå skal få dette teltet. Han hjelper alltid til og stiller opp for barna sine når det trengs og han trenger veldig et ordentlig telt.
  2. Vil veldig gjerne dra på tur med han i Børgefjell nasjonalpark.

 • Emilie Engebretsen

  Ønsker å gi teltet til min kjære Marius Mo som fortjener sommerferie i Steigen sammen med meg! Etter to år med avstandsforhold, hadde det vært fantastisk å legge seg sammen i dette teltet, se utover Bøsanden i midnattssol, og feire at vi endelig skal bo sammen fra og med høsten av!

 • Helen Solberg

  Jeg ønsker at min kjære samboer, turkamerat og sherpa Håvard skal få teltet. Han bærer vårt blytunge gamle telt på alle turer. Med et nytt telt er jeg sikker på at turgleden vil stige mange hakk:)
  Den første turen vi drømmer om er Unstad i Lofoten. Det ville være fantastisk å våkne opp med utsikt til en nydelig strand med fantastisk surf.

 • Annikken

  Vil gjerne gi det til min mor som har slitt mye med skader det siste året. Hun elsker å gå i fjellet men har ikke hatt mulighet til dette pga et skadet kne.
  Vil gjerne ta henne med på tur i Rondane til sommeren?

 • Jeanette Louise Bryng

  Jeg vil at min kjære venninne og samboer, Nina Rusten skal få dette teltet. Hun har nemlig lovt at vi skal starte med kortreiste turer fremover, der vi pakker sekken etter jobb og tusler opp til en topp i nærheten, fikser middag, løser verdensproblemer og får en natt i frisk luft – helt uten å måtte planlegge og kjøre i timesvis! ??

 • Jeanett Thoaar

  1) Ønsker at samboeren min Raymond skal få dette teltet, rett og slett fordi han er verdens beste turvenn som blir med på tur med meg selv om teltet vårt er alt for lite og han knapt kan sitte oppreist, og må sove uten å kunne strekke ut beina. 2) Første utsikten vi ville oppsøkt måtte blitt reprise av kajakktur og bursdagsfeiring tidligere i år, i verdens beste Kjose med utsikt over vannet og solnedgangen 🙂

 • Junemm

  Sammen med kjæresten min! Vi skal på roadtrip til Lofoten i sommer ?

 • 1. Ønsker å vinne teltet til småbrødrene mine, så vi kan dra på turer, da vi er alt for lite sammen. 2. Jeg ville ha delt teltutsikten til Lovatnet, så kunne brødrene fisket mens jeg passet på bålet. 🙂

 • Ingebjørg Hovland Evang

  Lillesøstra mi! Hun er glad i å gå på tur, men telt mangler på utstyrslista. I teltet skulle vi ligget og pratet om alt og ingenting hele natta lang. Hvor spiller ingen rolle, for det trenger ikke være lengre enn til hagen for at det skal bli et lite eventyr.

 • Anna

  Jeg ønsker at min gode turvenn og vennine Ane Sofie skal vinne dette teltet, så vi kan dra mer på tur sammen. Hun mangler telt på utstyrslista si. Da skal vi på telttur i Trollheimen ?

 • Kristine

  Mammaen min! Hun er min faste turvenn og fortjener virkelig dette. Hun går turer hver dag og er turleder for turistforeningen. For noen år siden ble hun ufør, og turer ute i naturen er hennes beste medisin! Hvis hun vinner håper jeg vi kan bruke teltet på fjelltur og nyte utsikten i Huldreheimen eller Jotunheimen!

 • Emi Dahlman

  1. Min fine turvenn Thea fortjener å vinne nytt telt, både fordi hun trenger en skikkelig opptur i en tung eksamensperiode og fordi hun var vært en ubeskrivelig god venn og støtte mens jeg har gjort meg ferdig med bacheloren min ??
  2. Jeg ville delt teltutsikt fra snødekte Finnmarksvidda med henne, når hun kommer og besøker meg i Alta i april neste år ??⛺

 • Hedda

  Jeg ønsker at min gode venninne og turkompis, Randi Fjelltun Stensvand burde vinne! Vet ikke om noen som fortjener dette mer enn henne!! Hun er glad i naturen og lange fjellturer. En omsorgsfull og morsom jente det er gøy å være på tur med 🙂 Om jeg skulle delt en teltutsikt med henne, måtte det ha vært på Lurøyfjellet!! Fantastisk utsikt å våkne opp til!!

 • Katrine Bendiksen

  Jeg ønsker at Sandra Couling skal vinne denne premien fordi hun alltid er en pådriver for å gjennomføre de eventyr og elleville påfunn som ellers bare hadde blitt med snakket. Med et telt å sove i og hennes egenskap til dette hadde det blitt mange bra netter ute i tiden fremover. Teltutsikten hadde blitt Helgelandskysten eller Lofoten!

 • Torunn Brandvold

  Min kjære samboer som skal gjennomføre Amundsen ekspedisjonen! Reinheimen på nyttårskvelden 🙂

 • Amalie Isaksen

  Kjæresten min ? har så lyst å få han med på tur, og med sikkelig telt blir nok dørstokkmila kortere! Perfekt teltutsikt ville vært over ett fiskevann på fjellet ?

 • Maren Bråtesveen

  Jeg vil veldig gjerne vinne dette teltet til min LITE teltglade kjæreste!! Han nekter å bli med på telttur pga. dårlig utstyr og dårlig opplevelser tidligere (les: festivalgjørme). Jeg har så lyst til å vise han at telttur er en av de flotteste måten å oppleve naturen og Norge på, for han er egentlig turglade, men nekter telt. Tror jeg trenger et nytt og fint telt for å klare å overbevise han.. Har utrolig lyst til å dele teltutsikt med han i Lofoten og Grefsenkollen!??? Ganske store kontraster der altså.. ?

 • Martine Laurhammer

  Jeg mener at hunden min, Ellinor, fortjener denne premien. Hun er alltid med meg på tur, uansett vær, og hjelper meg å holde humøret oppe selv når det regner sidelengs (som det jo stort sett gjør her på vestlandet). Siden det er ganske få av turisthyttene i fjellet som tillater hund inne, er det ganske begrenset hvor vi kan dra på flerdagers tur. Men hadde vi hatt et telt, ja da kunne vi gått tur over hele Norge og delt utallige teltutsikter hver dag! Kanskje vi til og med får oppleve nordlys på finnmarksvidda…

 • Stein Erik Endresen

  Min yngste datter på 12 år, Thiril, fortjener dette. Hun elsker å være på tur, og fortjener sitt eget telt så hun kan overnatte ute når hun ønsker det, alene eller med meg eller med en venninne. <3 Utsikten vi vil dele skal helst være i Jotunheimen, og Lofoten, men også naturen rundt Bergen er fin. 🙂

 • Trine Lise Dyrbeck

  1.Sønnen min, Andreas på snart 13 år. Han ble “tvunget” med på telttur med meg i sommer, men etter turen ønsket han at jeg og han skal ha en ukes tur alene hver sommer framover. Han fortjener teltet fordi han har vist stor glede ved å gå på tur og overnatte i telt. Kanskje kan dette være starten på en ung gutts erfaring innen friluftsliv?
  2. Teltutsikten jeg ville delt med han, må bli fra et av Senjas flotte fjell.

 • Silje Olsen

  Jeg vil at min Islandske samboer vinner dette teltet, da jeg syntes han fortjener det! Vil veldig gjerne våkne opp i dette teltet i Alta til våren! Og se utover fjorden!

 • Tine

  Min samboer så vi kan reise å sove under nordlyset ?

 • Ida Ellingsen

  Ønsker at kjæresten min skal vinne teltet, så vi slipper å ta lavoen med på de lengste turene. Første natt må bli i Rago nasjonalpark ❤

 • Cathrine Løvstad

  Min kjære turkamerat Emma, så vi kan nyte utsikten og midnattsolen fra Kvalvika Beach 🙂

 • Marte Elise Store

  Min kjæreste Kristian fortjener dette teltet! Han vil gjerne gå på teltur på vidda i Bergen eller på Oksen i Hardanger, for å våkne opp til fantastisk utsikt, men da skulle han ha hatt et lett og praktisk telt, så han slipper å bære så tungt oppover bratte fjell! ??

 • Ingvild E. Dunn Riisnes

  Mannen min Kjetil (og datteren min Frøya) fortjener dette teltet! Sammen som familie vil vi utforske verden og lære småen om de viktige tingene i livet ? Den perfekte teltutsikten ville vært solnedgang bak Hermanndalstinden i Lofoten!

 • Vilja

  Jeg ønsker at min storesøster Stina skal vinne dette teltet. Hun er min bauta gjennom tykt og tynt – vi har opplevd så sykt mye, vi to, og det ender vel ikke her! Hadde hun vunnet teltet tror jeg vår første tur sammen ville vært en padletur over til øyene utenfor der vi bor, etterfulgt av ei helg helt uten mobiltelefon, og nattbading i midnattsola ?

 • Eldri B. Sperstad

  Min bror som gjennom flere år har dratt meg med ut på tur ☺️ Tverrådalen i Skjåk ??☺️

 • Anne K. Mellingen

  Jeg ville delt dette med min søster, Cathrine, fordi hun er verdens beste person som stiller opp for alle som trenger hjelp med stort og smått. Å våkne opp på Ulriken til utsikten av Bergen by er noe jeg virkelig vil oppleve med henne fordi byen vår er så vakker, og en trenger ikke dra langt avsted for å nyte naturen 🙂

 • Ida Bøe

  Jeg syns at min venninne, Blerina, bør vinne et telt, rett og slett fordi det vil garantert bli tatt i bruk til neste år. Vi har planer om å reise flere steder i Norge til neste år, hvor den beste utsikten garantert vil bli Lofoten! Min venninne bør rett og slett vinne fordi hun er et smilende vesen på to ben, og det er alltid en fryd å reise ut i naturen med henne.

 • Torunn Nyhus Stene

  Til turkompisene mine, nemlig hundene, slik at vi kan dra på fjlere turer i Rørosregionen

 • Dina Ivarson

  Jeg synes moren min fortjener å vinne teltet, fordi hun er tidenes turpartner og var den som introduserte meg til fjellet og alt det flotte man kan oppleve utendørs. Hvis vi vinner teltet ville jeg delt en utsikt med henne over Gjevilvatnet i Trollheimen, det står øverst på turønskelista!

 • Turid Gomes Pereira

  Min nå 9 år gamle datter fortjener å vinne dette teltet mener jeg. Makan til tøff jente vet jeg ikke om. Da hun var 7 år sov hun 53 netter alene i telt ute i hagen. I sommer begynte hun på igjen, da 8 år gammel. Hun sov ute i 132 netter og ble 9 år før hun ga seg den 4. november. Grunnen var at jeg skulle riste av snø og is, men da revnet deler av teltduken. Før det hadde glidelåsen i både innertelg og yttertelt blitt ødelagt, men vi gjorde så godt vi kunne for at hun skulle få sove ute. Det var det eneste hun ville.
  En natt hun kom inn for å gå på do fryktet jeg at hun ikke ville gå ut i mørket igjen. Jeg vennlig skyndet på henne da hun stoppet på terrassen – men svaret fra den da 7 år gamle jenta var “jeg måtte bare stoppe å se, det er så pent det er så vakkert”. Jeg kaller henne MInimonsen – kanskje ikke uten grunn. Eller Teletubby når hun har på seg buffer og lue og Balaklava. Nå som vi har tatt ned teltet fordi det revnet ligger hun igjen inne i senga – ofte i sovepose…….
  Jeg skulle gjerne ta henne og et nytt telt med på telttur i Lofoten!!

  • Meral Mercanoglu

   Skulle foreslå venninna mi, men vi ordne oss sjøl- d her e ei jente som fortjene et nytt telt❤️

   • Turid Gomes Pereira

    Hyggelig å høre. ? Hun er en skikkelig tøffing❤

 • Hilde H

  Jeg synes at typen min fortjener å vinne! Fordi han holder ut med meg, og så han kanskje litt lettere blir med ut på tur når han får tak over hodet. Men, det står dårlig til med type her for øyeblikket, så jeg kunne bare tatt vare på det enn så lenge synest jeg.?? (Hilde Horvei)

  Lista over kommende utsikter han skulle fått våkne opp til er gaanske lang, men jeg hadde nok først og fremst vist (både typen og teltet) teltutsikten ved soloppgang over lysefjorden.??

 • Nick Nicholaides

  Min Kollega Lisbet fortjener å få sitt eget telt, ikke moro å alltid låne andres. Det ville vært fantastisk å dra på telttur til Lofoten, Reine kanskje?

 • Lisbet Karlsen

  Jeg trekker 1 lodd for Katrine, det ville vært supert både til festivaler og teltturer. Jeg vil gjerne se multebærmyr fra teltet og det vil nok Katrine også siden hun er så glad i multer. Takk for all hjelp jeg har fått av deg Katrine! Du har et hjerte av gull <3

 • Juni Lende

  Jeg billengjerne ha delt premien med typen min! Vi er to studenter, og har en stund nå låner mamma og pappas telt når vi har vært på tur! Nå har jeg virkelig lyst på mitt eget!
  Ville gjerne våknet på Gjendesheim i dette teltet ??

 • Hanna Margrete Høgset

  Min venninne Marthe fortjener denne gaven, da hun gang på gang har latt meg låne av turutstyr, varme klær og ikke minst godt selskap på tur!
  For fjerde år på rad skal vi på Vinjerock å nyte fjellutsikt og festivalstemning sammen!

 • Birgit Jegleim

  Mi søster som alltid er gira på tur fortenar å vinne eit telt! Eg ville tatt ho med på ein tur til Molladalen slik at ho kunne få vakne opp i hjartet av Sunnmørsalpene!

 • IngvildEirin

  Eg synes at ungane mine, Miriam på 10 år og Mikael på 8 år, burde vinne teltet slik at dei kan ta med en av oss foreldra på telttur. Dei har hatt lyst til det i mange år, men det har ikkje blitt. Blir dei eigera av eit telt er der inga unnskyldning for å ikkje gjer det iallfall! Med unga treng ein ikkje reise så langt for å ha det kjekt på tur. Utsikta utover Storfjorden fra vår eigen hage kan vere bra nok, men det hadde vore fint å kunne tatt dei med på sætra til foreldra mine, Ljøbrekka med utsikt innover Geirangerfjorden eller berre ein tur opp i skogen ??

 • Ane nakken

  1. Jeg synes at kjæresten min bør vinne dette teltet. Han er kjempeglad i å gå i natur (og forsovidt sove ute i den), men har desverre bare ett telt som det gikk hull i denne sommeren. Og med studentstipend kommer man seg ikke langt når det kommer til kjøp av nokså dyre telt.

  Hvis han er så heldig å få vinne dette teltet så skal jeg overraske han med mye fine fjellturer i telt før jeg reiser inn i militæret.
  Både jeg og han hadde blitt kjempeglade om vi vant?

 • Marianne Johansson

  Jag önskar min syster Pernilla få ett tält. Hon vandrar mycket i Norge. Skulle önske att få delt utsikten vid Lofoten med henne.

 • Cecilie Rosenløv Kaltenborn

  Jeg ønsker at min gode turvenninne Marit Rinheim skal vinne teltet! Vi har tilbrakt mang en natt i Marits røde telt som ikke egner seg spesielt til vinterbruk og som nå synger på siste verset. Det har vært med over både Finnmarksvidda og Jostedalsbreen og utallige netter i Jotunheimen, men må nå takke for seg. Marit er verdens beste turvenninne, sier alltid ja til å bli med på tur og byr både på ‘teltrom’ og hjerterom!
  2) Toppen av Senelholtinden i Jotunheimen sommer 2018. En av få 2000- metere vi ikke har besteget, men som det ryktes å være en teltplass på toppen??‍♂️⛺️?

 • Tuva

  Jeg ønsker å glede venninnen min Emma. Hun er en utrolig gladjente som gjør alt for å glede andre. For gi tilbake en liten bit av den gleden hun gir vil jeg ta henne med på teltetur til toppen av Gyrihaugen. Der kan vi skue utover nesten hele Nordmarka. Vi kan se stjernene skinne klart på himmelen om kvelden mens vi lytter til knitringen fra bålet. Vi kan våkne til den utrolige fantastiske fargerike soloppgangen som speiler seg i Steinsfjorden og Tyrifjorden. Nesten like fantastisk som Emma er❤️

 • Lill Morønning

  1.Min kjære “Tante-Tur” vil jeg skal vinne et slikt telt!! 2. Krokethåen i Femundsmarka er drømme-utsikten!!

 • Aileen Cathrine Lien

  Min kjære ektemann fortjener denne premien. Han stiller alltid opp for oss 🙂
  Vi skulle ha dratt på en fjelltur i lokalområdet, funnet oss et fjellvann som vi kunne telte ved og nyte utsikten av 🙂

Tags på dette innlegget:
Del artikkel
Skrevet av:
Turjenter.no
Publisert 03.12.17
Tags på dette innlegget: