Løpende oversikt over arrangementer på sommerturnèen 2018!

I samarbeid med: 
Motor-Trade avd Trondheim
Ulvang
Lundhags
Swix
Ticket to the moon

På denne siden vil vi fortløpende legge ut løpende oversikt over alle arrangementene som skal være på turnèen. Utfyllende informasjon finner du på facebookeventene hvor påmeldingen også vil foregå. Vi håper å se og bli kjent med DEG et eller flere av arrangementene vi skal ha gjennom sommeren!

Les mer om sommerturnèen HER: 

Arrangementer

28.Mai – Tur med kveldsmat til Geitfjellet

Vi klarer ikke vente til fredag 1.juni, så derfor tjuvstarter vi turneen med en kortreist tur i Trondheimsmarka til Geitfjellet!

I forbindelse med Turjenter`s sommerturne, som starter i Trondheim, vil Turjenter.no invitere deg til å være med på kortreiste turer/turmål i Trondheimsområdet. Der vi i felleskap er med på å utforske naturen rundt den fine byen vår. Turjenter`s egen Ida Kathrine stiller som guide. Disse turene skal være lavterskelturer, der de fleste kan være med. Fokuset på turene skal være det å komme seg ut på tur og oppleve nærmarka, få økt mestring i å dra på tur, og at man skal få en positiv opplevelse ute i naturen med andre turglade mennesker. Kanskje får du ny turinspirasjon eller nye turvenner?!

Først ut i denne serien med lavterskelturer Trondheimsområdet er «Kveldstur med kveldsmat på Geitfjellet» mandag 28 mai kl 20.00. Geitfjellet ligger i Bymarka, Trondheim og er på 416 moh. Fra toppen av Geitfjellet har man ypperlig utsikt over Trondheim, og området rundt byen.

Les mer og MELD DEG PÅ HER

OPPMØTE

Oppmøte for turen er parkeringsplassen ved Lavollen. Ved Lavollen vil dere se Turjenter sin sommerturnebil, og flagg. Vi møtes der før vi går i samlet gruppe opp til Geifjellet. Turen til toppen tar ca 40 min i rolig gange. På toppen av Geitfjellet tar vi oss en god pause, hvor vi mingler, spiser kveldsmat og nyter utsikten. Solnedgang fra Geitfjellet anbefales, så man kan sitte der så lenge man vil, før man rusler ned igjen etter egent ønske. Under kveldsmaten vil det bli konkurranse, der du kan vinne fete premier! Arrangementet er GRATIS, og åpent for alle, både for TURGUTTER og TURJENTER. Vi håper at så mange som mulig har lyst til å være med på dette, og at vi sammen kan få en fin turopplevelse i nærmarka Trondheim.

1.juni – Kick-Off ! – UTSOLGT –

Hvor: Trondheim
Hva:

Fredag 1.Juni inviterer turjenter.no og Power & Passion til kick-off for sommerturneen 2018! Og vi vil ha med DEG!

Vi inviterer til en helaften med start i Motor-Trade sine lokaler på Tiller. Hit kommer Tonje Blomseth og holder foredrag. I tillegg til foredrag vil det bli konkurranser med flotte premier samt presentasjon av turjenter.no-bilen.
 
Etter at programmet på Motor-Trade er ferdig vil det bli felles busstransport opp til Bymarka hvor vi skal sette uoffisiell rekord i hengekøyeovernatting! Det blir foredrag, middag og masse hygge utover kvelden. Turen fra P-plassen opp til camp tar ca 15/20 minutter til fots.
 

For selve overnattingen har vi et begrenset antall plasser, så vær rask med å meld deg på! Om du ikke har anledning til å sove over, er alle selvfølgelig hjertelig velkommen til å delta på arrangementet hele kvelden og eventuelt ha med egen hengekøye eller telt 🙂

9-10 Juni-Fjellcamp på Lakkenstova


Turjenter.no , DNT Sør og Maria Stray Homme – Friluftsliv og Formidlinginviterer til Fjellcamp på Lakkenstova lørdag 9. og søndag 10. juni!

Hytta er åpen hele dagen, begge dagene. Det vil bli salg av vafler og kaffe, aktiviteter for barn og fellesturer for voksne med turledere fra DNTSør.

Lørdag 9. juni blir det felles middag og foredrag med Maria Stray Homme. Vi ønsker å inspirere flere til å ta ferien i fjellet i sommer. Dette er en ypperlig mulighet til å gi fjellsommeren en god start. Det er mulig å overnatte på hytta, i telt eller i hengekøye (vi stiller med telt og hengekøyer). OBS! Begrenset antall overnattingsplasser: maks 25 pers., så vær rask!

Dagsarrangementet er gratis, inkludert aktiviteter! Du kan stikke innom når det passer, vi er der hele dagen. Overnattingspakken koster «det samme som det ville koste å overnatte på DNT-hytta i tillegg til mat».

Les mer og meld deg på HER.

Blogglisten hits
Del artikkel
Skrevet av:
Turjenter.no
Publisert 03.05.18