STORE sommernyheter fra turjenter.no!

I samarbeid med: 
Motor-Trade avd Trondheim
Ulvang
Lundhags
Swix
Ticket to the moon

Vi har fått oss egen bil!! I hele sommer skal vi på turné på kryss og tvers i hele landet – i vår helt egen Turjentermobil!

Bilen er en Mercedes-hybrid levert av Motor-Trade AS avd Trondheim, og vi vil treffe dere, våre lesere, der dere er😊Våre turjenter-bloggere vil ha denne bilen på skift og kommer mellom juni og september til å opprette turer/foredrag og andre småeventer langs veien, og vi vil at du skal bli med!

Turene vil ha ulik vanskelighetsgrad, men vi er veldig opptatt av at det skal være noe for alle. Det vil i tillegg til turer også bli dratt i gang små arrangementer, som f.eks. foredrag/kurs/sosiale sammenkomster med denne bilen som utgangspunkt. Nøyaktig hva som skjer vet vi ikke enda, da det er opp til bloggerne våre hva de ønsker å ha dere med på, men vi lover at det blir gøy og noe for alle!

Kanskje har du en tur du vil vise oss? Vi trenger alltids lokale guider – så rop ut når vi er nær deg!:)

Photo: Kyle Meyr

Alt som skjer vil fortløpende bli opprettet som events på facebooksiden vår – så følg med!

Målet med turnéen er å møte dere, som leser bloggen vår og bruker instagram-tags’ene våre, der dere bor – og samtidig inspirere folk generelt, og jenter spesielt, til å bli med oss på tur nå i sommer og forhåpentligvis også til å bruke den norske naturen enda mer på egen hånd!

Vi vil vise folk at ferie i Norge og i nærmiljøet er morsommere, vakrere og mer miljøvennlig enn hvilken som helst chartertur til Syden noen gang kan være!

De aller fleste turer/eventer er gratis for alle som vil, og det er viktig at vi får sagt at alt dere blir med på,  gjennomføres på eget ansvar.

Så pakk tursekken og bli med – NÅ er det på tide at vi treffes😊

Første event vil bli publisert allerede i morgen! Vi kan allerede røpe at det blir i Trondheim og at det er begrenset med plasser, så følg med imorgen klokken 15:30!

NB: Ruten er ikke skrevet i stein og vil bli til underveis i sommer. Med andre ord så er toppbildet kun ment som en illustrasjon 🙂 

Blogglisten hits
Del artikkel
Skrevet av:
Turjenter.no
Publisert 02.05.18